Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης – Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο

30 Μαϊος 2019 23:35

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας από την είδηση πως έφυγε ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης. Ο ηθοποιός έπασχε από καρκίνο και τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.


"Έφυγε" σε ηλικία μόλις 56 ετών. Το σπαρακτικό αντίο της Καίτης Φίνου.

Θλίψη. Ο Κώστας Ευριπιώτης δεν ζει πια και η είδηση είναι «γροθιά στο στομάχι». Ο ταλαντούχος ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου πέθανε σε ηλικία μόλις 56 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει και το tlife.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν από τον Φεβρουάριο στο Σπηλειωπούλειο νοσοκομείο και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είχε εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα υγείας στον εγκέφαλο το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με μια λεπτή χειρουργική επέμβαση. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα επανήλθε…

Ποιος ήταν ο Κώστας Ευριπιώτης
Γεννήθηκε στην Ηλιούπολη της Αθήνας το 1963. Ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια του και ο πατέρας του ήταν εργάτης.

Κώστας Ευριπιώτης: Τι είχε απαντήσει για τον «παίδαρο» της Ρίτας Σακκελαρίου
Στην ηλικία των 17 ετών «έχασε» τον μεγαλύτερο αδελφό του, γεγονός που τον ώθησε στο να γίνει πιο εκφραστικός στη δουλειά του.

Έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα μαζί με τον ηθοποιό Νάσο Κεδράκα, ο οποίος είχε ένα θεατρικό εργαστήρι στη γειτονιά του, και τον παρότρυνε να γραφτεί στη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη.

newsit.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr