Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καιρός: Έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική!

18 Ιουνίου 2019 15:08

Πυκνό χαλάζι στο Χαλάνδρι. Περιορισμένη η ορατότητα. Προβλήματα στα νότια προάστια από την καταιγίδα και το χαλάζι. Σφοδρή καταιγίδα και στο Πέραμα. Η σημερινή ημέρα είναι η 10η διαδοχική με καταιγίδες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον χαλασμό!


Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει για έντονα καιρικά φαινόμενα και στην Αθήνα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα στα νότια προάστια με έντονη χαλαζόπτωση αλλά και στο κέντρο της Αθήνας! Ήδη έριξε χαλάζι στο κέντρο, στο Ελληνικό, στο Παγκράτι και στο Χαλάνδρι. Ισχυρή καταιγίδα και στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Β. Ελλάδα, όπου θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.

newsit.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr