Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός - παρουσιαστής που συνελήφθη για κλοπή στο κέντρο της Αθήνας

02 Αυγούστου 2019 11:13

Γνωστός παρουσιαστής, ηθοποιός και μοντέλο συνελήφθη για συνέργεια σε κλοπή στο Σύνταγμα.


Ο γνωστός παρουσιαστής, μοντέλο και ηθοποιός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, συνελήφθη την Τετάρτη (31/07) το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον συνεργό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός παρουσιαστής, συνελήφθη καθώς μαζί με τον φίλο του φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν το κινητό τηλέφωνο μίας κοπέλας, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον γνωστό παρουσιαστή.

O 57χρονος ηθοποιός οδηγούσε τη μηχανή με συνεπιβάτη τον φίλο του, ξαφνικά είδαν στη στάση λεωφορείου μια κοπέλα να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο.

Ο φίλος του γνωστού παρουσιαστή κατέβηκε από τη μηχανή και στα μάτια δεκάδων περαστικών άρπαξε το κινητό τηλέφωνο της νεαρής κοπέλας.

Το θύμα έβαλε τις φωνές και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, έσπευσαν στο σημείο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν τους δύο άνδρες, με αποτέλεσμα να περάσουν το βράδυ τους στο Α.Τ. Ακροπόλεως. Οι φερόμενοι ως δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες στην ελληνική showbiz. Ο 57χρονος Ε.Π., στο παρελθόν συμμετείχε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Μαρία η άσχημη» κ.α. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ ενώ πήρε μέρος και σε τηλεοπτικές εκπομπές στο Mega και το Star.

newsbomb.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr