Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tο Banana club 2020 είναι από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας

30 Δεκεμβρίου 2019 17:13

To Banana club 2020 στο κέντρο είναι και από τα πιο ζωντανά clubs της Αθήνας, τώρα πια με φρέσκο όνομα και χαρακτήρα στην μουσική.

Ένα από τα μεγάλα του ατού είναι η ατμόσφαιρα και χωροθεσία που το κάνει μοναδικό για μια επίσκεψη με παρέα και με φίλους. Η μουσική του πολύ προσεγμένη, το περιβάλλον ζεστό και η εξυπηρέτηση πάρα πολύ καλή και γρήγορη. Ποτά καθαρά και φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που κάνουν το Banana athens στο Καλλιμάρμαρο ένα από τους πιο δημοφιλής προορισμούς.

To Banana Athens 2020 διαθέτει έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, που θα φιλοξενήσει τα πιο δυνατά Parties και events. Με έναν υπερσύγχρονο ηχητικό εξοπλισμό και με φώτα τελευταίας τεχνολογίας που θα δώσουν χρώμα στις μουσικές σας διαδρομές, το Bronx club κατεβαίνει με άγριες διαθέσεις στην αρένα της νυχτερινής διασκέδασης. Πληρώντας ευρωπαϊκού τύπου κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα του οπτικοακουστικού εξοπλισμού που διαθέτει, αναμένεται να κατακτήσει μία υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας για μια αξέχαστη νυχτερινή έξοδο.

Εκτός όμως, από τις άρτιες τεχνολογικές προδιαγραφές που το χαρακτηρίζουν, το banana προσφέρει έναν ακόμη λόγο για τον οποίο θα ξεχωρίσει και θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος το χειμώνα. Η αισθητική που υιοθετεί το Banana Athens Club στον εσωτερικό του χώρο αλλά και τα στοιχεία που έχει εντάξει στη διακόσμησή του δημιουργούν μία ατμόσφαιρα μοναδική και ξεχωριστή. Μπαίνοντας μέσα από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι η εποχή έχει αλλάξει, αφού τα πάντα αυτομάτως σε μεταφέρουν στη δεκαετία του 80 με τους γοητευτικούς γκάνγκστερ και τις επικίνδυνες συμμορίες της Αμερικής. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού στη συνέχεια η μουσική έρχεται να σε ταξιδέψει σε πολλά και διαφορετικά μονοπάτια που θα σε κρατήσουν ξύπνιο μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

To banana Athens Club άνοιξε τις πόρτες του από τα μέσα Απριλίου σε έναν πλήρως ανανεωμνένο χώρο , με πολλά χαρακτηριστικά στοιχεία στη διακόσμηση από την περιοχή της Αμερικής που αποτέλεσε και την έμπνευση του project. Κατι διαφορετικό , θεματικό με πολλά σημεία του να είναι σε σχεδιασμένα με πρότυπα κλαμπ της Αμερικής .

Το banana Athens Club βρίσκεται στο πολυσύχναστο και πολύ αγαπητό Μέτς, και πιο συγκεκριμένα στο Καλλιμάρμαρο, με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη κοσμοσυρροή, σε κάθε μέρα λειτουργίας του.

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr