Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε πρακτορείο στο Αργοστόλι παίχτηκε το τυχερό δελτίο στο τζόκερ

24 Φεβρουαρίου 2020 16:01

ία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Πετράτο όταν πήγε το πρωί να ανοίξει το πρακτορείο του στο κέντρο του Αργοστολίου.


 Πληροφορήθηκε από τον πατέρα του πως το τυχερό δελτίο που μοίρασε 6,2 εκατ. ευρώ είχε παιχτεί στο πρακτορείο δίνοντας για δεύτερη φορά στην επιχείρηση ένα τεράστιο ποσό.

Μέχρι τις 15.00 της Δευτέρας 24/2 δεν είχε εμφανιστεί ο υπερτυχερός και όπως είπε ο τυχερός πράκτορας στο ethnos.gr «το πιθανότερο είναι πως δεν θα βρεθεί», εννοώντας πως θα κρατήσει την ανωνυμία του.

«Θρίαμβος στο πρακτορείο μας»

Μία αφίσα που γράφει «θρίαμβος στο πρακτορείο μας» ενημερώνει τους πελάτες του πρακτορείου πως μοίρασε 6,2 εκατ. ευρώ. «Το πρακτορείο μας έχει ζωή από τη δεκαετία του ΄60. Εγώ είμαι η τρίτη γενιά καθώς πήρα την επιχείρηση από τον μπαμπά κι αυτός με τη σειρά του από τον παππού. Το πρωί που ήρθα στο πρακτορείο έμαθα τα νέα. Είδα χθες βράδυ πως βγήκε ένας υπερτυχερός αλλά δεν είδα το Δελτίο Τύπου που ανέφερε το πρακτορείο μου γιατί ήταν αργά και συνήθως κλείνω κατά τις 10 το βράδυ και στο σπίτι δεν θέλω να ασχολούμαι με τη δουλειά» είπε ο Πέτρος Πετράτος και είπε πως είναι η πρώτη φορά που δίνει κάποιο μεγάλο ποσό στο τζόκερ:

petratos.jpg

«Πριν από πολλά χρόνια όταν ακόμα ήταν δραχμές είχαμε δώσει ένα δελτίο ΠΡΟΠΟ με κέρδος 50 εκ. δραχμές. Στο τζόκερ είναι η πρώτη φορά. Γενικά, στα Ιόνια νησιά είχε καιρό να έρθει ένα μεγάλο κέρδος από το τζόκερ και αυτή τη φορά ήταν η ώρα μας. Δε μπορώ καν να υποθέσω ποιος μπορεί να έχει παίξει το τυχερό δελτίο. Οποιος και να είναι μακάρι να του φέρουν τα χρήματα και ευτυχία».

87477016_826707741162110_8273704907433836544_n.jpg

Οπως είπε ο Πέτρος Πετράτος η επιτυχία αυτή θα τονώσει το ενδιαφέρον για το τζόκερ, που πάντα παραμένει υψηλό: «Ο κόσμος παίζει τζόκερ αλλά αυτές οι επιτυχίες είναι και μία έμμεση διαφήμιση και απάντηση σε αυτούς που δυσπιστούν. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις το τζόκερ αλλά εάν σου κάτσει που λέει και η διαφήμιση τότε έχεις λύσει το οικονομικό σου πρόβλημα».

ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr