Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελένη Μενεγάκη δεν επιστρέφει στον ΑΝΤ1

18 Μαϊος 2020 23:25

Αναμφίβολα είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που συζητιέται περισσότερο το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.


Με δεδομένο ότι αποχωρεί από τον Alpha μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας, η Ελένη Μενεγάκη το μόνο που αφήνει μέχρι στιγμής να θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι ακριβώς η αποχώρησή της αυτή. Ποια είναι, όμως, η συνέχεια;

Η παρουσιάστρια δεν “επιτρέπει” να φανερώνουν άλλοι τα χαρτιά της και τα εμφανίζει μόνο όταν θέλει η ίδια. Επιπλέον, οι συμφωνίες της γίνονται πάντα μόνο με τα πολύ υψηλά πρόσωπα, γεγονός που εξασφαλίζει, συνήθως, και την μυστικότητα των κινήσεών της. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, δεν γνωρίζουμε που θα πάει η Ελένη, γνωρίζουμε όμως που δεν θα πάει.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του zappIT, η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες ότι η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στον ΑΝΤ1 δεν ισχύει. Η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, ωστόσο, δεν πρόκειται να επανενταχθεί στο δυναμικό του. Καμία σχετική συζήτηση της Ελένης με τον ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται σε εξέλιξη και το μυστήριο για τον επόμενο… σταθμό της παραμένει.

zappit.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr