Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 2 πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στα Γρεβενά καταγράφηκαν σήμερα στο Νοσοκομείο

15 Ιουλίου 2020 03:24

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Τρίτη 14/7 είχαμε τα 2 πρώτα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν στο Νοσοκομείο Γρεβενών.


Πρόκειται για μια γυναίκα, και έναν άντρα 74 και 73 χρόνων που η μεν γυναίκα έκανε εισαγωγή, ο δε άνδρας είναι σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Είναι μόνιμοι κάτοικοι Γρεβενών χωρίς σχέση μεταξύ τους και από αύριο ξεκινάει η ιχνηλάτηση για να βρεθούν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή καθώς επικρατεί μια μικρή αναστάτωση αφού ο Νομός μπήκε στη λιστα του covid-19.

Να θυμήσουμε ότι το πρώτο-αλλά εισαγώμενο από Καστοριά κρούσμα-είχε καταγραφεί στο Νοσοκομείο Γρεβενών στις 28/3/2020 και ήταν μια 90χρονη ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλεύτηκε αρχικά στα Γρεβενά και τελικά κατέληξε μετά από μερικές μέρες σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σε επικοινωνία μας με γνωστό γιατρό της πόλης μας, μάς συνέστησε υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους ενώ να θυμίσουμε και την προ ολίγων ημερών συνέντευξη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών Δημήτρη Ψευτογκά που είχε επισημάνει τον κίνδυνο και είχε πει ότι ο κόσμος έχει χαλαρώσει πολύ και δεν τηρούνται μέτρα προστασίας:

e-grevena.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr