Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελεονώρα Μελέτη: Οι καλοκαιρινές βουτιές στην Πάρο

13 Αυγούστου 2020 21:11

Στην όμορφη Πάρο με την οικογένειά της βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η γνωστή παρουσιάστρια που φυσικά δεν μένει ποτέ ήσυχη έχει επιδοθεί για μια ακόμη χρονιά στα


αγαπημένα της θαλάσσια σπορ και φυσικά στο windsurf που είναι η αδυναμία της. Από κοντά της και η κόρη της Αλεξάνδρα που δεν απολαμβάνει το παιχνίδι στη θάλασσα και δεν θα αργήσει να ακολουθήσει την αγάπη της μητέρας της για τα θαλάσσια σπορ.

Η Ελεονώρα ανέβασε μάλιστα ένα video από την παραλία με την μικρή της πριγκίπισσα, ενώ για μια ακόμη φορά αναφέρθηκε στην αδυναμία που έχει στο windsurf, που μπήκε στη ζωή της πριν από 8 χρόνια.

«Το 2012 μπήκε στη ζωή μου αυτό το υπέροχο άθλημα. Το είχα «κοζάρει» πολύ νωρίτερα αλλά δεν είχα πάρει την απόφαση να μπω σε έναν κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο. Τι κρίμα. Ποσά χρόνια έχασα από όλα όσα συνεπάγεται το windsurf. Θα με έχετε «διαβάσει» να σας μιλάω συνέχεια γι αυτό, δεν φαίνεται να ενθουσιάζεστε κ τόσο αν κρίνω από την ανταπόκριση σας στις αντίστοιχες φωτογραφίες που είναι σχετικά φτωχή σε σχέση με άλλες. Αλλά εγώ θα επιμένω. Μπορεί να μην έχουν «λάμψη» , «ενδιαφέρον» ή «τελειότητα» οι εν λόγω αναρτήσεις αλλά αν μπορούσε κανείς να νιώσει έστω και λίγο το συναίσθημα που κρύβουν μέσα τους θα ένιωθα τόσο χαρούμενη», έγραψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Κάποιοι πιστεύουν πως είναι ένα ακριβό σπορ. Όλα τα σπορ μπορούν να είναι ακριβά ή οικονομικά αναλόγως με το πως επιλέγεις να επενδύσεις σε αυτά. Θα μου επιτρέψετε όμως να σας πω, έχοντας περάσει πολύ χρόνο στις παραλίες, πως αυτό είναι απλά μια δικαιολογία, ένα σχόλιο χωρίς βάση. Καμία διάκριση σε τσέπες δεν κάνει το άθλημα. Κάποιοι λένε πως είναι «δύσκολο» ή δυνατό για γυναίκες. Εντάξει, δεν έχει τη φινέτσα του κλασικού μπαλέτου αλλά ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν είναι δυνατές και γεννημένες για τα δύσκολα; Μερικές φορές με εκ Εκνευρίζει το windsurf. Γιατί πάω με τα κέφια του καιρού, (ποσό εκνευριστικό) γιατί με φτάνει στα όρια μου ή ακόμα και με τρομάζει. Αλλά έτσι δεν γίνεται και με τους μεγάλους έρωτες. Τέλος πάντων, πολλά λόγια για μια φωτογραφία που απλά με δείχνει να μαζεύω στο σούρουπο τα πράγματα μου… δυστυχώς και  χίλιες λέξεις δεν είναι αρκετές για αυτό το εικαστικά αδιάφορο στιγμιότυπο χαμηλής instagraμικης αξίας όπως αυτή ορίζεται μέσα από τάσεις και engagements. Αλλά εξάλλου είπαμε, το Instagram λίγο έχει από πραγματική ζωή».

ilife.gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr