Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αντώνης Κανάκης με το Βινύλιο στην ΕΡΤ ;

25 Αυγούστου 2020 12:43

Το "Βινύλιο" αναμένεται να ενώσει την ΕΡΤ με τον Αντώνη Κανάκη από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ένα σενάριο που συζητιέται από τις αρχές καλοκαιριού και όπως φαίνεται θα έχει αίσια κατάληξη.

Οι φήμες που θέλουν τον Αντώνη Κανάκη να δέχεται στενό μαρκάρισμα από βασικά στελέχη της κρατικής τηλεόρασης προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της καλά κρατούν, καθώς η επιτυχία των εκπομπών του στο youtube μετά από το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ, αποτελεί καλή ένδειξη.

Το κοινό αγαπά τους Ράδιο Αρβύλα

Ακόμα, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για τους Ράδιο Αρβύλα, ενώ εκείνοι ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος", με τους Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη, με το twitter να παίρνει φωτιά, ήταν θετικό σημάδι.

Μάλιστα, πολλοί τηλεθεατές ζητούσαν να τους δουν την ΕΡΤ, και ο Κανάκης δεν φάνηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μια ανάσα πριν τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, το ενδιαφέρον της ΕΡΤ για τον Αντώνη Κανάκη είναι δεδομένο, αφού κάνει μια γενική στροφή προς την εμπορική τηλεόραση και δίνει βήμα σε νέες παραγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο δημοφιλής παρουσιαστής βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τη διοίκηση του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όσον αφορά την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Η... θυσία του Κανάκη

Ωστόσο, φαίνεται πως η ΕΡΤ κλίνει περισσότερο προς το "Βινύλιο" και όχι τόσο στη σατιρική παραγωγή των "Ράδιο Αρβύλα". Το θέμα είναι αν ο Κανάκης είναι έτοιμος να "θυσιάσει" το Ράδιο Αρβύλα για να δώσει την ευκαιρία στο Βινύλιο και τη δημόσια τηλεόραση.

thetoc.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr