Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλα (62) νέα οχήματα προστέθηκαν στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

18 Σεπτεμβρίου 2020 15:48

 Κατανέμονται σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Αιτωλίας, Ακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας  

 Από αρχές του έτους έχουν παραληφθεί συνολικά (661) οχήματα

Παρελήφθησαν (62) νέα οχήματα, τα οποία εντάσσονται στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρόκειται για:

 (56) υπηρεσιακού και ελευθέρου χρωματισμού, στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ΕΣΠΑ 2014-2020 μέσω συγχρηματοδότησης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης, για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για Δράσεις Οδικής Ασφάλειας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Κατανέμονται σε Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα (11) στην Αιτωλία, (14) στην Ακαρνανία, (21) στην Αχαΐα και (10) στην Ηλεία.

 (6) ελευθέρου χρωματισμού, με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε στο πλαίσιο μεταφοράς πιστώσεων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

 Κατανέμονται σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και συγκεκριμένα από (3) σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για την προστασία των συνόρων και τον έλεγχο του μεταναστευτικού ζητήματος, και

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr