Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης Μήνας του μέλιτος στην Πάρο

20 Σεπτεμβρίου 2020 15:01

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον μεγαλοπρεπή γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο πραγματοποίησαν ο Βύρων Βασιλειάδης και η Εριέττα Λάτση.

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου και ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκονται για διακοπές στην Πάρο, όπου περνουν το μήνα του μέλιτος.

Ο φακός του eReportaz τους εντόπισε στην παραλία Μικρή Σάντα, όπου το ζευγάρι απόλαυσε ένα από τα τελευταία καλοκαιρινά μπάνια της σεζόν. Εριέττα και Βύρωνας επέλεξαν να μείνουν σε ένα απομακρυσμένο και σχετικά προστατευμένο κομμάτι της παραλίας. Υπό το διακριτικό βλέμμα ανθρώπου της προσωπικής τους φρουράς περπάτησαν στην παραλία, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν παιχνίδια μέσα στο νερό.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου σε στενό οικογενειακό κύκλο και οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι, λάμποντας μέσα στο πανέμορφο νυφικό της, δημιουργία Vrettos Vrettakos και την μητέρα της να την συνοδεύει και να την παραδίδει συγκινημένη στον γαμπρό. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Στις φωτογραφίες είδαμε τον αδερφό της νύφης, Φίλιππο Κούρκουλο, αλλά και τον Πάρη Κασιδόκωστα, μαζί με την σύντροφό του, Τάμτα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Εντυπωσιακές ήταν ντισκομπάλες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.

iciao.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr