Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτο – Κορωνοϊός – SOS Χαρδαλιά για Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καστοριά, Βοιωτία και Σέρρες

20 Οκτωβρίου 2020 18:25

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για πέντε περιοχές «κρούει» ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης, της Καστοριάς, της Βοιωτίας και των Σερρών να τηρούν τα μέτρα.

«Στην Καστοριά υπάρχει επιθετική έξαρση» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς και ανέφερε πως αύριο θα συμμετέχει σε σύσκεψη για την Περιφέρεια.

«Εχθές ο μέσος όρος ηλικίας των ενεργών κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη ήταν 30 ετών και στην Αττική 33 ετών», αποκάλυψε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Στην Αττική η κατάσταση παραμένει κρίσιμα σταθερή και στον κεντρικό τομέα είναι εύθραυστη» είπε ο κ. Χαρδαλιάς και απαντώντας σε ερώτηση για επιβαρυμένες περιοχές της Αττικής απάντησε: «το Σύνταγμα δεν ξέρω πως προκύπτει. Ο κεντρικός τομέας είναι πιβαρυμένος. Η Αττική είναι σε σταθερή κατάσταση δεν βγάζει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων. Λόγω του όγκου και του πληθυσμού που συνοδεύει την μητροπολιτική Αθήνα η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί σε λίγα 24ωρα».

Από την πλευρά του ο Γκίκας Μαγιορκίνης έκανε «έκκληση στους νέους ηλικίας 18-40 ετών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έκανε ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

eleftherostypos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr