Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρέθηκε νεκρός ο Σήφης Βαλυράκης

24 Ιανουαρίου 2021 20:43

Χωρίς επιβάτες με δύο ψαροντούφεκα βρέθηκε το φουσκωτό με το οποίο είχε αναχωρήσει από την Ερέτρια ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ 


Έρευνες από το Λιμενικό, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και ιδιωτικά σκάφη - Έπεσε από το σκάφος εν κινήσει, οι πρώτες εκτιμήσεις
Χωρίς επιβάτες βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας.
Σύμφωνα με τη συζύγό του, ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 το μεσημέρι από την Ερέτρια με φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα (Ασπρονήσι) χωρίς επιβάτες, με τη μηχανή να δουλεύει και με δύο ψαροντούφεκα στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, οι εκτιμήσεις είναι ότι ο 78χρονος Σήφης Βαλυράκης γλίστρησε από το σκάφος και έπεσε στη θάλασσα. Αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι στο σκάφος, όταν βρέθηκε προσαραγμένο, η μηχανή ήταν στο πρόσω, δηλαδή δούλευε κανονικά. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι έπεσε στη θάλασσα είτε γιατί γλίστρησε είτε γιατι λιποθύμησε και το σκάφος συνέχισε την πορεία του.

Οι έρευνες λόγω του σκοταδιού είναι δύσκολες γιατί ο πρώην υπουργός φορούσε μαύρη στολή δύτη.

 Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ έχει απογειωθεί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και φτάνουν και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών.

Ο Σήφης Βαλυράκης έχει εξοχικό στην Ερέτρια.

 Τις έρευνες του εντοπισμού του συντονίζει ο θάλαμος επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr