Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα δυο σενάρια για το πώς θα κάνουμε Πάσχα σύμφωνα με το OPEN

08 Απριλίου 2021 00:01

Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια για το Πάσχα είναι δυο, όπως αναφέρθηκε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Το πρώτο αναφέρει πως θα μπορούν να μετακινηθούν εκτός νομού όσοι θα μπορούν να αποδείξουν ότι πηγαίνουν σε εξοχική κατοικία. Αυτό θα γίνεται με την επίδειξη του Ε9.

Το δεύτερο σενάριο, αναφέρει πως είναι πιθανό να επιτραπεί η μετακίνηση σε άτομα που έχουν κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου. Αυτό θα αποδεικνύεται με σχετικό έγγραφο, στο οποίο θα είναι εμφανές και το αν έχει περάσει το διάστημα που απαιτείται μετά τη δεύτερη δόση έτσι ώστε να έχει λειτουργήσει το εμβόλιο και να παρέχει ανοσία στον εμβολιαζόμενο.

Το δεδομένο είναι πως την απόφαση θα την πάρει η επιτροπή των επιστημόνων. «Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μου να υποκαταστήσω τον ρόλο των ειδικών. Οι ειδικοί θα μας το πουν αυτό. Έχουμε ακόμα δύο εβδομάδες μπροστά μας να δούμε την πορεία της πανδημίας. Όλοι ευχόμαστε να μπορούμε να πάμε στα χωριά μας, στους τόπους καταγωγής μας για το Πάσχα. Δεν είμαι σε θέση να σας πω εάν», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός σε σχετική ερώτηση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει πολιτική απόφαση και θα τηρηθεί η εισήγηση των ειδικών.εισήγηση των ειδικών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr