Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συντριβή αεροσκάφους στην Ηλεία: Αυτά είναι τα θύματα του δυστυχήματος

21 Ιουνίου 2021 15:13

Ο πιλότος ήταν δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά 

Ο συνεπιβάτης του Κώστας Καλογερογιάννης ήταν από τα Ιωάννινα με μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και πλούσια εθελοντική δράση - Είχε βοηθήσει και στο Μάτι

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Χαριά Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ιδιωτικό αεροσκάφος που είχε ξεκινήσει την πτήση του από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου με δυο επιβαίνοντες, για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια έπεσε σε κατοικημένη περιοχή.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα οι δυο επιβαίνοντες να εντοπισθούν νεκροί.

XARIA-PTOSI4-W


image1
Το μοιραίο αεροσκάφος


Πρόκειται για δύο άντρες, ο κυβερνήτης, ο οποίος είχε καταγωγή από τη Χαριά Πύργου, όπου και σημειώθηκε το δυστύχημα και ο συνεπιβάτης του που είχε καταγωγή από τα Ιωάννινα.


image0_2
Ο πιλότος του αεροσκάφους
 
Ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους και πιλότος ήταν δάσκαλος στην Αμαλιάδα, παντρεμένος με δύο παιδιά.

Ο συνεπιβάτης του ήταν ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης, ήταν κάτοικος της πόλης του Μεσολογγίου και είχε μεγάλη αγάπη για τα αεροπλάνα και μάλιστα είχε σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να αγοράσει δικό του.

kalogerogiannis2
Ο 58χρονος Κώστας Καλογερογιάννης


Ήταν ενεργότατο μέλος της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου και εθελοντής της αερολέσχης Μεσολογγίου και είχε μάλιστα συνδράμει στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018 καθώς και σε πλήθος εθελοντικών αποστολών.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο πτώσης τυ αεροσκάφους απέχει ελάχιστα από το σπίτι του ενός εκ των δύο θυμάτων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αεροπλάνο πετούσε χαμηλά και έβγαζε καπνούς, ενώ κατά την πτώση του ακούστηκε μια έκρηξη και στη συνέχεια μια δεύτερη.

Στο σημείο σπεύδουν και άνδρες της Αστυνομίας που παίρνουν καταθέσεις από τους τρομοκρατημένους κατοίκους, σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν πώς συνέβη το δυστύχημα.
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr