Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γλυκά Νερά: «Δεν είμαι τέρας» είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν – Δεν την βοήθησε όταν κατάλαβε πως έχασε την αναπνοή της

23 Ιουνίου 2021 18:06

Μπαράζ ερωτήσεων δέχτηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας με τις απαντήσεις του για τις συνθήκες της μοιραίας νύχτας να μην μοιάζουν πειστικές.

Οι δικαστικές αρχές φέρονται να διαπίστωσαν στους ισχυρισμούς του αντιφάσεις και κενά ενώ το ενδιαφέρον του παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως βρισκόταν στο κατώφλι της φυλακής, φαίνεται πως εξακολουθούσε να είναι στραμμένο στην «εικόνα» που έχει ο κόσμος για εκείνον. Ο κατηγορούμενος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες επαναλάμβανε μονότονα πως αν και του αξίζει η τιμωρία δεν είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικαστικές αρχές εστίασαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη στιγμή της δολοφονίας καλώντας τον 33χρονο να περιγράψει ξανά και ξανά τα κρίσιμα λεπτά. Ο κατηγορούμενος δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων για τον τρόπο με τον οποίο έκοψε το νήμα της ζωής της Καρολάιν αλλά και για το πώς αντέδρασε όταν αντιλήφθηκε ότι η άτυχη κοπέλα ήταν νεκρή.

Στις περιγραφές του φέρεται να είπε πως «έγειρε» πάνω στην Καρολάιν Κράουτς και πίεσε με το χέρι του το κεφάλι της στο μαξιλάρι.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει ποια ήταν η αντίδραση της 20χρονης εκείνος φέρεται να απάντησε πως εκείνη παρέμεινε ακίνητη. Παράλληλα, εμφανίζεται να παραδέχτηκε πως δεν προσπάθησε να βοηθήσει την γυναίκα του όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε πια αναπνοή.

Για λίγα λεπτά ήταν «σαν χαμένος» φέρεται να είπε συμπληρώνοντας πως αμέσως μετά η πρώτη σκέψη του ήταν να σκοτώσει το σκύλο. Ήταν η στιγμή που με ψυχραιμία άρχισε να «σκηνοθετεί» την υποτιθέμενη εισβολή των αδίστακτων ληστών. Μόνο του έγνοια ήταν, όπως είπε, να μην χάσει η κόρη του και τον πατέρα της.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr