Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός Spoiler: Ο Πέτρος σώζει τον Αστέρη από βέβαιο θάνατο

23 Οκτωβρίου 2021 20:17

Ένα φρικτό γεγονός θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην Κρήτη. Ο Αστέρης και ο Πέτρος θα έρθουν ξανά κοντά στη σειρά Σασμός, αποδεικνύοντας πως δε συνεχίζεται καμία βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να χωρίσουν, τραβώντας χωριστούς δρόμους. Το μυστικό τους δεν είναι πια κρυφό. Η Αργυρώ έχει αποκαλύψει στην μητέρα της την πικρή αλήθεια, ενώ η Στέλλα απειλεί διαρκώς πως θα μιλήσει στην Καλλιόπη.

Ένα εργατικό ατύχημα θα φέρει ξανά όλους τους χαρακτήρες κοντά. Ο Αστέρης θα τραυματιστεί σοβαρά, με κίνδυνο να χάσει το χέρι του. Στο σημείο αυτό θα τρέξει ο Μαθιός, αλλά και ο Πέτρος…

ο Αστέρης στη σειρά Σασμός

Βρουλάκηδες – Σταματάκηδες έρχονται κοντά

Ο Πέτρος και ο Αστέρης θα χαρίσουν μία πολύ δυνατή σκηνή στους τηλεθεατές, μέσα από τη σειρά Σασμός. Ως δια μαγείας, ο Πέτρος θα βρεθεί στο σημείο του ατυχήματος, σώζοντας τον Αστέρη από τον κίνδυνο.

Οι δύο Σταματάκηδες θα χρωστούν μεγάλη ευγνωμοσύνη στον Πέτρο, με τον Μαθιό ειδικά να δείχνει πολύ φιλικός απέναντί του, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό. Ο Πέτρος θα σώσει τον Στεφανή, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο.

Ο Μαθιός σκεπτικός

Αμέσως, θα τρέξει να ενημερώσει την αδελφή του. Η Αργυρώ θα πέσει από τα σύννεφα, μόλις μάθει σε τί κατάσταση βρέθηκε ο αγαπημένος της. Παρόλο που η Μαρίνα την εμποδίζει, εκείνη τρέχει στο πλευρό του.

Αν και χωρισμένοι, τα βλέμματά τους βγάζουν σπίθες. Ο Αστέρης και η Αργυρώ δίνουν ένα γλυκό φιλί στο νοσοκομείο, αγνοώντας τον τεράστιο κίνδυνο. Πίσω τους βρίσκεται η Βασιλική, η οποία τους αντικρίζει και παγώνει…

youfly.com/

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα