Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φορολοταρία Οκτωβρίου: Έγινε η κλήρωση - Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ

24 Νοεμβρίου 2021 14:00

Δείτε πρώτοι τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, η 58η Δημόσια Κλήρωση, της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και χαρίζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000 ευρώ με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Δείτε ΕΔΩ τους τυχερούς λαχνούς

Για να δείτε αν ανήκετε στους τυχερούς πατήστε ΕΔΩ

Τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών για μεγαλύτερες φορο-εκπτώσεις και χρηματικά έπαθλα

 Την ίδια ώρα, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει πλέγμα ισχυρών κινήτρων με φόρο-εκπτώσεις και μεγαλύτερα χρηματικά έπαθλα σε φορολογούμενους που θα κόβουν e-αποδείξεις από επαγγελματίες που βρίσκονται στην υψηλή ζώνη κινδύνου για φοροδιαφυγή.

Οι κυριότερες αλλαγές που σχεδιάζονται είναι:


1. Μέχρι σήμερα, σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με κόστος 12 εκατ. ευρώ ετησίως. Εφεξής, θα δίνεται διαφορετική στάθμιση, ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται.

2. Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.

3. Τα βραβεία της λοταρίας κάθε μήνα θα κλιμακώνονται, ξεκινώντας από 2.000 ή 3.000 και 5.000 ευρώ, ενώ θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ.

4. Τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη λοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ.

5. Οι κληρώσεις εξετάζεται να προβάλλονται και live για να κινητοποιήσουν μεγαλύτερο ενδιαφέορν του κόσμου.



Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα