Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιάννης Κακλέας: Οι πρώτες του δηλώσεις για την αντικατάσταση του Σερβετάλη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη

29 Νοεμβρίου 2021 14:52

«Ουδείς αναντικατάστατος» , είπε μεταξύ άλλων

Μετά την ανακοίνωση της αντικατάστασης του Άρη Σερβετάλη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη στην παράσταση Ρινόκερος, από όπου ο πρώτος αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω των μέτρων που απαγορεύουν την είσοδο των ανεμβολίαστων στα θέατρα, ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον γνωστό σκηνοθέτη και εκείνος μίλησε για την απόφαση του Σερβετάλη να αποχωρήσει, αλλά και την αντικατάστασή του από τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

«Και βέβαια σώθηκε η παράσταση, θα σωζόταν σίγουρα. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι δικό μας παιδί. Ήμασταν μαζί και στον Ορέστη. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και τα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη», δήλωσε αρχικά.

 Στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία που θα ανέβει ξανά η παράσταση είναι η 16η Δεκεμβρίου και εξήγησε πώς επιλέχθηκε ο αντικαταστάτης του πρωταγωνιστή.

«Εγώ, ο σκηνοθέτης, πρότεινα τον Αιμιλιανό. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης, ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός και σωστός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη, αλλά και την χαρά για να παίξει τον ρόλο και φυσικά, που δεν θα κατέβει η παράσταση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και ελπίζω ότι 16 Δεκεμβρίου το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας», πρόσθεσε.

Τέλος, για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να εγκαταλείψει την παράσταση, ο Γιάννης Κακλέας είπε: «Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει, αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα