Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σασμός Spoiler: Το άδοξο τέλος του Γεράσιμου στη σειρά

06 Ιουνίου 2022 22:29

Το τέλος του Γεράσιμου πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνον και στον πατέρα του έχει ξεκινήσει.

Ο Καραπάνος δε γνωρίζει ακόμη πως αυτός που κυνηγάει με μανία, είναι ο γιος του. Όταν το μάθει, θα είναι πάρα πολύ αργά..

 Όταν οι αρχές ανακαλύψουν την κρυψώνα του, η μάχη θα ξεκινήσει. Η Στέλλα θα έχει ήδη ενημερώσει τον αδίστακτο εγκληματία πως κυνηγάει το ίδιο του το παιδί, με το σοκ να είναι τεράστιο…

 Όλοι θα ανταλλάξουν πυρά. Ο Καραπάνος θα μπει στη μέση, για να προστατεύσει τον γιο του, με τις τελευταίες τους κουβέντες να είναι ανατριχιαστικές.. Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Ο Γεράσιμος θα ανακαλύψει πως ο πατέρας του, όλα αυτά τα χρόνια, τον λάτρευε.

Γεράσιμος και Καραπάνος
Όπως όλα δείχνουν, το τέλος του Γεράσιμου θα έρθει στην πρώτη σεζόν, της σειράς Σασμός. Δεν είναι απίθανο να αποχαιρετήσει την Στέλλα, με τη σχέση αυτή να τελειώνει άδοξα. Ο Γεράσιμος θα εγκαταλείψει την Κρήτη, ολοκληρωμένος από την τελευταία συνάντηση με τον πατέρα του.

 Όσο για τον Βλάση Καραπάνο; Θα φύγει από τη σφαίρα που προόριζε για το ίδιο του το παιδί. Δραματικές εξελίξεις, γεμάτες σασπένς και συγκίνηση έρχονται τα επόμενα επεισόδια.

youfly.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα