Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πιο επικίνδυνες βουτιές στη Χαλκίδα: Παιδιά παίζουν τη ζωή τους κορώνα – γράμματα πηδώντας από την παλιά γέφυρα

13 Ιουνίου 2022 14:00

Μία ιδιαίτερα επικίνδυνη συνήθεια έχουν, όπως φαίνεται, κάποια παιδιά στη Χαλκίδα τα οποία, εντελώς απερίσκεπτα, πηδάνε από την παλιά γέφυρα της πόλης για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Μάλιστα, το ριψοκίνδυνο «παιχνίδι» των παιδιών αντικρίζουν συχνά περαστικοί και πελάτες καταστημάτων στο σημείο.

 

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την Κυριακή 12 Ιουνίου, σύμφωνα με το evima.gr, ενώ, μεταξύ των ενηλίκων που αντέδρασαν ήταν και γνωστός γιατρός της πόλης, ο οποίος, με ανάρτησή τους στο Facebook καταγγέλλει την πλήρη απουσία της Λιμενικής Αρχής και αναφέρει ότι κανένας από τους θαμώνες στα γύρω καταστήματα, οι οποίοι σηκώθηκαν να δουν τι συνέβαινε, δεν παρενέβη προκειμένου να αποτρέψει τα παιδιά.

Η ανάρτηση του γιατρού
«Σήμερα παιδιά πήδηξαν από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα! Καθόμουν στο διπλανό καφέ και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Αρκετοί από το καφέ σηκώθηκαν για να δούνε και μόνο…. θλιβερό γιατί ουδείς τα απέτρεψε ! Τηλεφωνώ στην αστυνομία και το αναφέρω και μου λένε ότι θα ειδοποιηθεί το λιμενικό. Τα παιδιά έρχονται για δεύτερη βουτιά και τα ενημερώνω ότι τα έχω φωτογραφίσει και να φύγουν από εκεί… Κάνουν βόλτα και επιστρέφουν….τα αποτρέπω πάλι…οι καθήμενοι απλά με κοιτούσαν… Λιμενικό άφαντο μέχρι την ώρα που έφυγα αφού έφυγαν τα παιδιά πρώτα… Συγχαρητήρια στους καθήμενους που δεν επενέβησαν! Αν ήταν το δικό τους παιδί το ίδιο θα έκαναν ;;; Συγχαρητήρια και στο λιμενικό που δεν ίδρωσε το αυτί του…. πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος ο λιμενάρχης για αυτούς που διοικεί».

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα