Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Games & Food Festival Powered by Κωτσόβολος

23 Ιουνίου 2022 14:23

Ετοιμαστείτε για το ιδανικό τριήμερο φεστιβάλ διασκέδασης και απόλαυσης!

Δύο από τα μεγαλύτερα entertainmentevents που έχουμε γνωρίσει στο πρόσφατο παρελθόν στην Ελλάδα, έρχονται φέτος να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να μας προσφέρουν ένα τριήμερο απόλυτης διασκέδασης και απόλαυσης!

Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο συνδυασμό Gaming και RealEating, το Games&FoodFestivalPoweredby Κωτσόβολος, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Ιουλίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

To φετινό Games&FoodFestival είναι PoweredbyΚωτσόβολος, ο οποίος θα βρίσκεται σε όλους τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεματικά booths μεγάλων εταιρειών που σχετίζονται με το Gaming και τα gadgets τεχνολογίας, όπως αυτό της InfinityGear,Diamond χορηγού της εκδήλωσης, αλλά και περισσότερους από 200 gaming Υπολογιστές και Κονσόλες, καθώς και περίπτερα Ελληνικών Esports ομάδων κ.α.

Θα υπάρχει ακόμα ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Festival που θα διαθέτει περίπτερα με brands εστίασης, συμπεριλαμβάνοντας γνώστες και λάτρεις της δημιουργικής street και όχι μόνο, κουζίνας.

Το παιχνίδι, ανοίγει την όρεξη… για πολλά ενδιάμεσα events!

Το Games&FoodFestivalPoweredby Κωτσόβολος, είναι πάνω από όλα διασκέδαση. Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, από το πρωί έως το βράδυ, το Festival περιλαμβάνει πολλά happenings κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου. Θα υπάρχουν Gaming αναμετρήσεις με περισσότερα από 20 tournaments και LiveStage με πολλά Shows από επώνυμους Influencers, TikTokers και Comedians που θα διασκεδάσουν με το δικό του τρόπο ο καθένας, όλους εμάς. Μη ξεχάσετε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και τις κληρώσεις για μεγάλα δώρα τα οποία θα προσφέρουν οι εταιρείες που υποστηρίζουν το Festival.

Ο Κορυφαίος Διεθνής Εκπαιδευτικός ΌμιλοςNewYorkCollegeθασυμμετάσχειστηνεκδήλωσηωςEducationalPartner, ενώτοTikTokείναιοεπίσημοςMediaPartnerτηςεκδήλωσης, στηνοποίαθα παρευρεθούν περισσότεροι από 150 TikTokers!

Διεξαγωγή: 8-10Ιουλίου 2022, 16:00/11:00 – 23:00, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του Mετρό)

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι 6€ την ημέρα (4€ η προπώληση μέχρι 30/6) ή 12€ για το 3ήμερο (8€ η προπώληση μέχρι 30/6).

Διατίθεται ακόμα εισιτήριο VIPBackstageExperience, με τιμή 20€ μέχρι τις 30/6 (στη συνέχεια η τιμή διαμορφώνεται στα 40€).

Αγορά εισιτηρίων

Ευχαριστούμε τον Κωτσόβολο, Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, καθώς και τονDiamondχορηγόInfinityGearκαι τουςPlatinumχορηγούςCoolerMaster καιHyperX. Ευχαριστούμεακόματους Display Partners, PhilipsκαιAGON by AOC.

Ευχαριστούμεγιατηνπροσφοράτουςστηνεκδήλωση, τουςGoldχορηγούς World of Warshipsκαι Nintendo, τους Silver χορηγούςUbisoft,AndaSeat, HADO,καιOtakuStore.grκαθώςκαιτακαταστήματαAnimeHouse, Monstervilleκαι3D Revolution.

Ιστοσελίδα: gamesandfoodfestival.gr

Ηεκδήλωση: facebook.com/events/1039821839977105

Instagram: instagram.com/gamesandfoodfestival

Facebook Page: facebook.com/gamesandfoodfestival

TikTok: //www.tiktok.com/@gamesandfoodfestival">tiktok.com/@gamesandfoodfestival>

Twitter: twitter.com/gamesfoodfest

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα