Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βόμβα για νέα λουκέτα σε ασφαλιστικές αυτοκινήτων

27 Ιουνίου 2022 23:04
Με ανάρτηση του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Ζορμπάς προειδοποιεί για νέα «λουκέτα» σε ασφαλιστικές εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρεται στις επιπτώσεις που έχει στην αγορά, η πρακτική ορισμένων εταιρειών για πολύ χαμηλά ασφάλιστρα, ακόμη και κάτω από το τεχνικό, ενώ σχολιάζει και το νομικό πλαίσιο των αποζημιώσεων, καθώς, όπως σημειώνει, «δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν σε άλλη χώρα για την αποζημίωση τους».

Συγκεκριμένα ο κ. Ζορμπάς αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την CITY Ρουμανίας θέλω να εκφράσω κάποιες προσωπικές εκτιμήσεις.

 
 Δεν μπορεί όμως να πληρώνουμε εισφορά 6% στο επικουρικό (που και σε αυτά παίζονται παιχνίδια…) για να έρχεται εδώ ο καθένας και να παίζει με τις νοημοσύνες μας, τεχνικές ή μη και να μας αφήνει το λογαριασμό. Δεν μπορεί να ταλαιπωρούνται χιλιάδες άνθρωποι να τρέχουν σε άλλη χώρα για την αποζημίωση τους. Δεν μπορεί οι manager μαθητευόμενοι μάγοι να μην έχουν επιπτώσεις. Δεν μπορεί 6.500.000 άνθρωποι να ενεργούν σωστά και να ασφαλίζονται και 300-500 χιλιάδες να λειτουργούν σε βάρος τους και να τους πληρώνουμε και τις αποζημιώσεις. Ο Πιερρακάκης τελείωσε τη δουλειά του, τι κάνει το υπουργείο Οικονομικών;».
 

anartisi

dikaiologitika.gr