Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νύχτα θρίλερ στην Αθήνα: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες στα Κάτω Πατήσια - Βίντεο από την ώρα των πυροβολισμών

03 Ιουλίου 2022 02:34

Νύχτα βγαλμένη από… Σικάγο η σημερινή στην Αθήνα καθώς μέσα σε λίγη ώρα σημειώθηκαν δύο περιστατικά, με πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους, με τελικό αποτέλεσμα δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος είχε διακομιστεί με τον συνοδηγό του στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος», δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Κάτω Πατήσια: Η στιγμή των πυροβολισμών

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο, ένας από τους εμπλεκόμενους βρίσκεται στο έδαφος. Στο σημείο επικρατεί πανικός. Μάλιστα, μία κοπέλα ακούγεται να ουρλιάζει.

Το χρονικό του μακελειού στην Αθήνα

Υπενθυμίζεται πως το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν στη συμβολή με την οδό Γεωργίου Νάζου οι οδηγοί δύο ΙΧ αυτοκινήτων διαπληκτίστηκαν και ο ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον άλλον τραυματίζοντάς τον. Ο συνοδηγός του ατόμου του τραυματίστηκε, βγήκε στον δρόμο και άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει έτερο όχημα και να τον τραυματίσει.

{https://www.youtube.com/watch?v=aUK6CxmkxJk}

Λήστεψε βενζινάδικο με την απειλή όπλου

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ένα κλεμμένο μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Toyota, κινήθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου σταμάτησε σε βενζινάδικο με την απειλή πιστολιού λήστεψε τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, αστυνομικοί εγκλωβίζουν το ύποπτο όχημα και ζητούν από τον οδηγό να κατέβει. Αυτός όχι μόνο δεν υπακούει αλλά πυροβολεί προς το μέρος τους τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο 401ΓΣΝΑ (σ.σ. έχουν χτυπηθεί σε χέρι και σε ωμοπλάτη).

eleftherostypos.gr