Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάνω από 500 νέες προσλήψεις σε δήμους, αναλυτικά οι προκηρύξεις

29 Ιουλίου 2022 18:44
Συνολικά 546 προσλήψεις ανακοίνωσαν διάφοροι δήμοι της χώρας. Δείτε τις προκηρύξεις στο Dnews

Σε εξέλιξη ή έτοιμες να τρέξουν το προσεχές διάστημα είναι νέες προκηρύξεις με προσλήψεις σε δήμους της χώρας.

Προσλήψεις 155 ατόμων στο Δήμο Βόλου

 Ο Δήμος Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν πενήντα πέντε (155) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.
 
Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ
 

Προσλήψεις 96 ατόμων στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου

Ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενενήντα έξι (96) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

 Προσλήψεις 44 ατόμων στο Δήμο Λεβαδέων

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Λεβαδέων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 62 ατόμων στο Δήμο Καλλιθέας

Ο Δήμος Καλλιθέας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μερικής απασχόλησης, συνολικά εξήντα δύο (62) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 189 ατόμων στο Δήμο Ρόδου

Ο Δήμος Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν ογδόντα εννέα (189) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να την υποβάλουν υποχρεωτικά μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στο Δήμο Ρόδου Πλ. Ελευθερίας 1, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κου Ευστρατίου Καριοφύλλη (τηλ. επικοινωνίας: 2241361214), είτε ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ