Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάκης Αρναούτογλου – καιρός: «Προσοχή αύριο» – Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα

01 Σεπτεμβρίου 2022 14:10

Την προσοχή μας εφιστά για αύριο Παρασκευή 2/9 ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς αναμένονται κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού: Για έντονα φαινόμενα και προβλήματα
Εξάλλου για ραγδαία αλλαγή του καιρού από σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης 1/9 με περαιτέρω επιδείνωση την Παρασκευή 2/9 προειδοποιεί ο προγνώστης Σάκης Αρναούτογλου, μιλώντας για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες. Από την πλευρά του ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει λόγο για προβλήματα από τις καταιγίδες και τις τοπικές καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν.

Ο προγνώστης κάνει λόγο για κατά τόπους έντονα φαινόμενα με καταιγίδες, επισημαίνοντας ότι η βόρεια Ελλάδα θα "χτυπηθεί" περισσότερο από τα φαινόμενα, τα οποία κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Αναλυτικά στην ανάρτηση το, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Προσοχή στα κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα την Παρασκευή σε αρκετές περιοχές κυρίως της βόρειας Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης κατά πάσα πιθανότητα και της πόλης της Θεσσαλονίκης!

Χάρτης: Όσο πιο κοντά στις πορφυρές κυρίως αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες αλλά να είναι και ισχυρές, οπότε και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν και προβλήματα!! Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά φαινόμενα!" αναφέρει ο προγνώστης.

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=626855118804186&set=a.251097913046577&type=3}

thetoc.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα