Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο δήμος Αττικής που αλλάζει όνομα

26 Ιανουαρίου 2023 18:44

Πρόκειται για τον δήμο Κηφισιάς, ο οποίος αναμένεται να μετονομαστεί σε δήμος Κηφισιάς - Ν. Ερυθραίας - Εκάλης με απόφαση που εγκρίθηκε και από το δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα αλλαγής του ονόματος που κατέθεσε ο Σύλλογος «Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας».

 «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτημα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονομασίας του Δήμου Κηφισιάς σε Δήμο Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογηµένη την υλοποίηση του αιτήματός τους.

Τι αναφέρει το ψήφισμα
«Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο του ∆ήµου Κηφισιάς υποστηρίζει το αίτηµα της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για την αλλαγή της ονοµασίας του ∆ήµου Κηφισιάς σε
∆ήµο Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας – Εκάλης, θεωρώντας δίκαιη και αιτιολογηµένη την υλοποίηση του αιτήµατος τους.

Αποστέλλει δε, την έγγραφη υποστήριξή του στο Γραφ. Πρωθυπουργού, στον Πρόεδρο της Βουλής και στο Υπουργείο Εσωτερικών».

 Υπέρ του αιτήµατος της Ένωσης Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας, ψηφίζουν και οι Πρόεδροι των Συµβουλίων Κοινότητων Νέας Ερυθραίας και Εκάλης κ. Λούµπιας, και κ. Σφηκάκης αντίστοιχα.

Η απόφαση αυτή, πήρε τον αριθµό 3/2023.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα