Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας: «Πέθανε νωρίς, αλλά γεμάτος Ελλάδα»: Πανελλήνιος θρήνος

02 Φεβρουαρίου 2023 18:31

Ράγισαν καρδιές το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην Τρίπολη στον τελευταίο αποχαιρετισμό στον 29χρονο υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, o οποίος έχασε τη ζωή του όταν το Phantom F-4 στο οποίο επέβαινε συνετρίβη την Δευτέρα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στην θαλάσσια περιοχή νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Κορυφαίες στιγμές του δράματος στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας οι επικήδειοι που εκφώνησαν ο πατέρας και η μητέρα του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom, οι οποίοι αποχαιρέτησαν με λόγια καρδιάς που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο το παιδί τους.

Στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία βρέθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, συνάδελφοί του υποσμηναγού, συγγενείς και φίλοι του. Όλοι εμφανώς συγκλονισμένοι και συγκινημένοι για τον αδόκητο χαμό ενός άξιου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας δάκρυσαν κατά τον συγκλονιστικό επικήδειο της μητέρας του αδικοχαμένου πιλότου.

Φώναξαν «αθανάτος» για τον 29χρονο όταν η σορός του έφτασε στον ιερό ναό

 Πρώτοι στον ιερό ναό έφτασαν οι γονείς του αδικοχαμένου ιπτάμενου με τη μητέρα του να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία του παιδιού της.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα