Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είπε ότι τα αρωματικά κεριά είναι μόνο για τον χειμώνα;

25 Μαϊος 2023 17:07

Εάν πιστεύετε ότι τα αρωματικά κεριά είναι ιδανικά μόνο για τον χειμώνα, τα χειροποίητα κεριά της εταιρείας WAKS, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!

Φτιαγμένα από κερί σόγιας, καρύδας και μέλισσας, με φυτίλι από 100% βαμβάκι, διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα καύσης τους. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και αρωμάτων, σε γυάλινους και κεραμικούς περιέκτες, ή σε σμιλεμένα στο χέρι μαρμάρινα δοχεία. Με άρωμα μαγευτικό, είναι ιδανικά για χαλάρωση τα βράδια του καλοκαιριού στον κήπο ή στη βεράντα.

Η WAKS πιστεύει στη βιωσιμότητα. Όταν το κερί σας τελειώσει, μπορείτε να το ξαναγεμίσετε στο κατάστημα WAKS στο Golden Hall, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο και το περιβάλλον.

Εξερευνήστε ολόκληρη τη WAKS συλλογή, στο wakscandles.com, ανακαλύψτε το δικό σας αρωματικό κερί που θα αναζωογονήσει την ατμόσφαιρα του χώρου σας και αποκτήστε το επωφελούμενοι από την άμεση αποστολή σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα.

Κεριά κορμοί σε πολλά χρώματα!

Τα χειροποίητα κεριά κορμοί ή κολώνες της WAKS είναι ελαφρώς αρωματισμένα, ενώ τα χρώματά τους ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή. Λευκοί, εκρού, βεραμάν, γκρι, κοραλλί κ.α., προσθέτουν στον χώρο σας άρωμα και χρώμα. Μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μόνοι σας μοναδικές συνθέσεις, συνδυάζοντας κεριά διαφορετικών χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών!

Κεριά που ξεχειλίζουν από άρωμα, ποιότητα και καλαισθησία!

keria 02

Τα χειροποίητα κεριά της WAKS συνδυάζουν μοναδικό άρωμα, άψογο σχεδιασμό σε συνεργασία με Έλληνες κεραμίστες και υψηλή ποιότητα καύσης. Γεμίζονται στο χέρι ένα προς ένα και είναι φυτικά. Περιέχουν κερί σόγιας, καρύδας και μέλισσας, και φυτίλι από 100% βαμβάκι. Προσδίδουν μία αίσθηση χαλάρωσης και αποτελούν παράλληλα τέλεια διακοσμητικά για τον χώρο σας, όπως μεταξύ άλλων, η συλλογή WAKS Tinos, που αποτελεί ωδή στη μαρμαρογλυπτική της Τήνου! Επισκεφθείτε, το wakscandles.com και αρωματίστε τον χώρο σας. Φτιάξτε την διάθεσή σας, με το αγαπημένο σας κερί, σε τιμές για όλα τα budget.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα