Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία του Χωρικού Αντπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη

06 Μαϊος 2014 16:48
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
13565 φορές
Περιοδεία του Χωρικού Αντπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στη Νάξο βρέθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου ο  Γιώργος Λεονταρίτης, υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου με τον Περιφερειακό Συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».

Περιόδευσε στη Χώρα ,στην Ορεινή Νάξο ( Φιλώτι, Χαλκί) και στην Πεδινή Νάξο ( Γλινάδο και Άγιο Αρσένιο) συνοδευόμενος από τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους : Βασιλάκη Μαρίνα, Μανιό Γιώργο, Μαργαρίτη Γιάννη, Μενδρινό Αργύρη, και Μπουγιούκα Μανώλη.

Η επικοινωνία με τους κατοίκους του νησιού ανέδειξε για άλλη μία φορά τα άλυτα προβλήματα που λιμνάζουν και την εγκατάλειψη από την νυν περιφερειακή αρχή η οποία πέρα από εμφανίσεις δημοσίων σχέσεων δεν επέδειξε καμία ουσιαστική παρέμβαση. Η θητεία του κ. Μαχαιρίδη ταυτίστηκε με την αδιαφορία για τις Κυκλάδες και τους κατοίκους της.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε με αυτοδιοικητικούς παράγοντες και φορείς του νησιού.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet
Newsroom

Newsroom

Τελευταία άρθρα από τον/την Newsroom

  • Πάρος: Διπλάσιο ύψος βροχής «έφερε» ο Byron στα νότια του νησιού – Τι συνέβη στις άλλες περιοχές
  • FIFA: Ποιοι είναι οι όμιλοι του Μουντιάλ 2026 (Βίντεο)
  • Πάρος: O Δήμος καλεί τους Συλλόγους και τα Σχολεία του νησιού να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι Πάρου 2026
  • Θ.Μαρινόπουλος: Οι ρομαντικοί... και το ποτάμι
  • Το κόστος του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού (Βίντεο)