Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη με την εταιρεία «Ελληνικά Υδατοδρόμια

23 Σεπτεμβρίου 2019 14:34

 Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάμεσα στον Υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και εκπροσώπους της «Ελληνικά Υδατοδρόμια».


Από πλευράς της εταιρείας συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κ. Τάσος Γκόβας, ο κ. Χρήστος Χρήστου (Διευθυντής λειτουργίας της ΑΚΤΩΡ Facility Management) εταίρου της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» και η κ. Ρεβέκκα Γκόβα (Υπεύθυνη Οργάνωσης & Ανθρώπινου δυναμικού).

Ο κύριος Υπουργός, δίνοντας το στίγμα της Κυβερνητικής Βούλησης, αναφέρθηκε στην Διϋπουργική σύσκεψη για τα υδατοδρόμια που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην οποία, μαζί με τον κύριο Πλακιωτάκη, μετείχαν οι Υπουργοί: Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης και οι Υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Οι Υπουργοί έθεσαν χρονοδιάγραμμα εντός διμήνου να παρουσιαστεί το νέο απλουστευμένο θεσμικό πλαίσιο για την λειτουργία των υδατοδρομίων που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι της «Ελληνικά Υδατοδρόμια» ενημέρωσαν τον κύριο Υπουργό για τους τομείς δράσης της εταιρείας, για την πορεία δημιουργίας εκτενούς δικτύου Υδατοδρομίων σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές στην Ελληνική επικράτεια καθώς και για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr