Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Πέμπτη το σχέδιο για το δίκτυο μεταξύ νησιών και νοσοκομείων αναφοράς της ενδοχώρας

09 Ιουνίου 2020 21:50

Σχέδιο αεροδιακομιδών και διακομιδών με πλωτά σκάφη από τα νησιά, testing και στήριξη των δομών υγείας (Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία) για την δημιουργία δικτύου με τα νοσοκομεία αναφοράς της ενδοχώρας, προανήγγειλε ο Βασίλης Κικίλιας από το 5ο Φόρουμ των Δελφών. Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί επίσημα.

Όπως ο υπουργός τόνισε σε ομιλία του, χρειάζεται λελογισμένη συμπεριφορά από όλους μας, να είμαστε συνεπείς και να προασπίζουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και το Brand name της Ελλάδας στο τουρισμό.

Ο κ. Κικίλιας σημείωσε επίσης, ότι αν μπορούσε να δώσει μια συμβουλή, θα ήταν να μην εφησυχάζουμε αλλά να μην νιώθουμε ούτε σε έκτακτη ανάγκη. Με κοινή λογική να αυτο-προστατευόμαστε. Και από την άλλη πλευρά, περιμένει από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ελέγχουν αν τηρούνται οι κανόνες παντού όπου επιβάλλεται.
«Διότι είναι μη ισότιμο να να πειθαρχούν εννέα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να μην πειθαρχεί ένα», τόνισε χαρακτηριστικά και ζήτησε να προσέξουμε ώστε να χαρούμε το καλοκαίρι και να πάει καλά ο τουρισμός.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr