Σάββατο, 07 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Οι υποψήφιοι μαθητές-δύτες περιμένουν με ανυπομονησία να έρθει η ώρα για να καταδυθούν στα καταγάλανα νερά της Κύθνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 07-05-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 60 και 64 ετών, γιατί λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, απογευματινές ώρες χθες, από το λιμένα Καταπόλων Αμοργού στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Α/Ψ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ'' Ν.Ν. 53, 17χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών στο εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και διαρκή υποστήριξη στην εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών με αναπηρία ή και με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, παρέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αξιοποιώντας για τον σκοπό αυτό πόρους ύψους 540.500 ευρώ, από το Ε[επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι δράστες παρείχαν παράνομα υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-07-2018 το πρωί συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, 45χρονος ημεδαπός για κακομεταχείριση ζώου συντροφιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο (07/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι αρκετά "πλούσιο" σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, καθώς πέρα από τους δυο προημιτελικούς για το Μουντιάλ, υπάρχει αγωνιστική δράση και στη Σκανδιναβία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καθημερινά, η αγορά του ψωμιού είναι απαραίτητη και σχεδόν πάντα μας περισσεύει, οπότε καταλήγουμε σε 2-3 ημέρες να έχουμε στην ψωμιέρα μπαγιάτικα κομμάτια ή ακόμα και ολόκληρες φρατζόλες που θα καταλήξουν στα σκουπίδια.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σαν το ελληνικό καλοκαίρι δεν έχει... Ηλιος, θάλασσα, φαγητό, μπύρα, τσίπουρο και ούζο, εκεί που σκάει το κύμα, χαλαρές στιγμές αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα ή χορός σε beach bar.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τακτική της διπλωματικής προσέγγισης με την Τουρκία εμμένει η ελληνική πλευρά, την ώρα που η Άγκυρα εντείνει την προκλητικότητα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos