Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Η Στέγη αναστέλλει όλες τις δράσεις και παραστάσεις της

12 Μαρτίου 2020 19:41

Εστιάζοντας στο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή λόγω της πανδημίας, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοίνωσε αναστολή όλων των εκδηλώσεων.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει ότι διακόπτει τις δράσεις της -για άγνωστο χρονικό διάστημα- ενώ βρισκόταν λίγο πριν δυο σημαντικές πρεμιέρες. Δεν έγινε γνωστό αν οι προγραμματισμένες παραστάσεις θα μεταφερθούν στο μέλλον και πότε. Οι παραστάσεις του Μόμπι Ντικ σε λιμπρέτο και μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου του Onassis Culture που ανεβαίνουν στο θέατρο Παλλάς συνεχίζονται κανονικά μέχρι να υπάρχει νεώτερη ενημέρωση.

Προτεραιότητα η ασφάλεια των θεατών
Αναφέρει η ανακοίνωση της Στέγης: «Με αίσθημα ευθύνης, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση ανακοινώνει την αναστολή των εκδηλώσεών της, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη δημόσια υγεία. Η ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων είναι προτεραιότητά μας. Μείνετε συντονισμένοι στο onassis.org και στα κοινωνικά μας δίκτυα για τις ενέργειες που κάνει η ομάδα του Onassis Culture, ώστε η τέχνη να παραμείνει στην καθημερινότητά μας.

Aύριο, 13 Μαρτίου, επρόκειτο το «Η θάλασσα ανάμεσα στην ψυχή μου», η υβριδική διεπιστημονική πρακτική του Ράεντ Γιασίν. Ένα ροκ μιούζικαλ με ταριχευμένα ζώα στον ρόλο των ερμηνευτών που υποσχόταν να υπερβεί τα όρια μεταξύ εγκατάστασης και θεάτρου, μουσικής και φωτός, ζωής και θανάτου. Ο Ρασίν δούλευε επί μήνες για την παράσταση με έδρα την Αθήνα στα εργαστήρια του Μαρκόπουλου, ετοιμάζοντας ένα πραγματικά πρωτοφανές, πολυσύνθετο θέαμα. Την συγκεκριμένη παράσταση θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν ως 90 άτομα πάνω στη σκηνή.

Στις 18 Μαρτίου επρόκειτο να ανέβει η παράσταση «Οι «Ερωτικές Καρτ Ποστάλ από την Ελλάδα» από τους Ανέστη Αζά και Λένα Κιτσοπούλου, μια σπονδυλωτή φάρσα που αποδομεί τον μύθο του ελληνικού θέρους και αποπνέει ελληνικό τουριστικό ερωτισμό. 19 Μαρτίου επρόκειτο να γίνει η συναυλία της Κρατική Ορχήστρας Αθηνών στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης χωρητικότητας 880 ατόμων.

Αrtwork της Λένας Κιτσοπούλου για την παράσταση «Οι «Ερωτικές Καρτ Ποστάλ από την Ελλάδα»
Επιστροφή χρημάτων για τις παραστάσεις της Στέγης
- Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του onassis.org ή του τηλεφωνικού κέντρου +30 210 900 5800, οι ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς ειδικό αίτημα από τον αγοραστή και χωρίς φυσική παρουσία. Η διαδικασία αυτόματης πίστωσης του ποσού στην πιστωτική/χρεωστική από την οποία έγινε η αγορά θα ολοκληρωθεί έως τις 30 Μαρτίου 2020.

- Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public ή το κατάστημα Ιανός, παρακαλούμε όπως μεταβείτε στο κατάστημα που έγινε η αγορά από τις 18 Μαρτίου 2020 και εξής, ώστε να πραγματοποιηθεί επιστροφή των χρημάτων σας με τον ίδιο τρόπο που είχε γίνει αρχικά η πληρωμή.

- Για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με μετρητά από τα εκδοτήρια της Στέγης με μετρητά ή με χρέωση κάρτας στα POS του χώρου, παρακαλούμε όπως αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ώστε να σας κρατούμε ενήμερους για τις εξελίξεις και τις ημέρες που θα επανέλθει στις κανονικές του λειτουργίες ο οργανισμός.

iefimerida.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr