Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Ο 67χρονος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 8, 11, 31, 40 και Τζόκερ το 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συνολικά 523 προσλήψεις τρέχουν ή θα τρέξουν το επόμενο διάστημα μέσω ΑΣΕΠ σε δήμους της χώρας. Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις στο Dnews
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κοσμοπολίτικη Νάουσα, στο ομορφότερο σημείο της, το λιμανάκι, πλάι στα ψαροκάικα, βρίσκεται ο top γαστρονομικός προορισμός για εκλεκτά θαλασσοεδέσματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονες είναι οι φήμες και τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου, τον Ιούνιο του 2022 σημειώθηκε στις ακτοπλοϊκές αφίξεις επισκεπτών στην Πάρο ρεκόρ όλων των εποχών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Γεώργιος Δριτσάκος επισκέφθηκε, στις 6 Ιουλίου 2022, το αεροδρόμιο της Καλύμνου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη και τον Αερολιμενάρχη κ. Ματθαίο Δαγιάση διενήργησε αυτοψία σε όλους τους χώρους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί μέλη εγκληματικής οργάνωσης καθώς και αλλοδαπός για απόπειρα προμήθειας ναρκωτικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στη Νάξο το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελούνταν από βουλευτές και κυβερνητικούς αξιωματούχους υπό τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τονησί της Σαντορίνης επισκέφθηκε ο  Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου είχε πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όσο και στην Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos