Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 - Psts.gr

Την 06-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 19χρονος ημεδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας παραβίασε ενοικιαζόμενη κατοικία και αφαίρεσε προσωπικά είδη των ενοίκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 17:27

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Πάρο

Στις 06-08-2016 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 34χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινή φυλάκισης -6- μηνών και χρηματική ποινή -80- ευρώ για κλοπή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Αρχή Πάρου, έχοντας θέσει ως βασικό στόχο την βελτίωση και την αναβάθμιση των υφιστάμενων σχολικών εγκαταστάσεων, έχει ξεκινήσει τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των δυο παλαιών κτηρίων του Γυμνασίου Νάουσας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και το Ρέθυμνο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2016 16:49

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 11/08/2016 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε την Τρίτη 9-8-2016 και ώρα 10.00’ να προσέλθετε σε επείγουσα συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Θήρας, μετά την υπ΄ αριθμόν 190/2016 Απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου με θέμα «Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού #31.000#€ για κάλυψη δράσεων πυροστασίας – Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού» (ΑΔΑ:7ΣΑΖΩΡΝ-Σ7Ι) και την υπ’ αριθμόν 56263/5.8.2016 (ΑΔΑ: Ω9ΟΘΟΡ1Ι-Λ5Μ) εγκριτική απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώνει ότι επιθυμεί να προσλάβει με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο μηνών, δώδεκα (12) άτομα, με τα εξής τυπικά προσόντα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ν.Δ. προφανώς δεν έχει κατανοήσει την πραγματικότητα μια άλλης πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία οδηγεί στην ανόρθωση της χώρας και στην μεγάλη προσπάθεια ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου από το Αστυνομικό Τμήμα Τήνου, ότι στη θαλάσσια περιοχή “ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ” ν. Τήνου, δύο (02) άτομα βρίσκονται στη θάλασσα και παρασύρονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για «στάση πληρωμών» κατηγορεί την κυβέρνηση η ΝΔ με βάση στοιχεία που παρουσιάζει.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos