Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοχοί τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ολες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η κλήρωση για την εισαγωγή μαθητών στα Πειραματικά Σχολεία της χώρας, δημοσιοποίησε σήμερα το Υπουργείο Παιδείας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρωθυπουργό΄ς Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πακέτο μέτρων για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς ρεύματος σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.191. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.348.756 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα απλό βιογραφικό σημείωμα; Σας φαίνεται βουνό να συμπληρώσετε μια απλή αίτηση εργασίας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, αναδεικνύοντας τα αιτήματα του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Αγοραίων Αυτοκινήτων Μυκόνουπρος τον Αερολιμένα Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο νέος κύκλος διαδικτυακών επαφών του Δήμου Πάρου με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού από σημαντικές αγορές ενδιαφέροντος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Τσάμπιονς Λιγκ μας χάρισε μοναδικές στιγμές τις προηγούμενες ημέρες και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται σήμερα Πέμπτη (05/05) σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γ. Χατζημάρκος: «Η συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Περιφέρειας για την πρόσβαση των νέων μας στη γνώση»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά τους συγκλονιστικούς ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά έχουν οι αντίστοιχοι σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos