Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Α. Οικονομάκου: «Δεν θα είμαι στην Πάρο τον Ιούνιο - Είναι ψέματα ότι παντρεύομαι» (βίντεο)

11 Δεκεμβρίου 2025 11:30
LIFESTYLE
  • ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
  • ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΕΡΕΛΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Α. Οικονομάκου: «Δεν θα είμαι στην Πάρο τον Ιούνιο - Είναι ψέματα ότι παντρεύομαι» (βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom (1) Newsroom (1)

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά στην κάμερα του Happy Day για τον φημολογούμενο γάμο της με τον Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο το καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολιάζει με την ομάδα της τις δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για το αν παντρεύεται ή όχι τον Ιούνιο στην Πάρο. Κ. Καινούργιου για Α. Οικονομάκου: «Μπορεί να θέλει τον δεύτερό της γάμο να τον κάνει πιο διακριτικό και χαμηλών τόνων»

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Εντυπωσιακή εμφάνιση του Παριανού Good Job Nicky στον τελικό του Sing for Greece για τη Eurovision! – Τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή (Βίντεο)
  • Πάρος: Θάλασσα και δρόμος έγιναν ένα – Οχήματα - «βάρκες» προσπαθούν να προσεγγίσουν σπίτια της περιοχής (Βίντεο)
  • ΕΛΜΕ Πάρου - Αντιπάρου: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάρου για ζητήματα εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων
  • Πάρος: Απόκοσμο σκηνικό στο νησί - Θυελλώδεις νοτιάδες - «Κρύφτηκε» ο ήλιος από την πυκνή σκόνη (Βίντεο)
  • Πάρος: Αυτές είναι οι νέες αίθουσες της Δ.Ε.Υ.Α.Π. – Λειτουργία βασισμένη σε τρεις +1 πυλώνες προτεραιοτήτων (Βίντεο)
  • Πάρος: Καταστροφή τμήματος ενός από τους ωραιότερους πεζόδρομους στο νησί εξαιτίας της κακοκαιρίας (Bίντεο)