Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Σία Κοσιώνη βγήκε από την εντατική

26 Ιανουαρίου 2026 14:46
LIFESTYLE
  • ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ
  • ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Η Σία Κοσιώνη βγήκε από την εντατική

test2

skandalis77

Newsroom (1) Newsroom (1)

Νέες πληροφορίες για τη νοσηλεία της Σίας Κοσιώνη έγιναν γνωστές.

Η δημοσιογράφος που προσβλήθηκε από πνευμονιόκοκκο και μπήκε στην εντατική, βγήκε από τη ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θάλαμο.

Η νοσηλεία της, ωστόσο, θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στο Metropolitan Hospital.

Η Σία Κοσιώνη ήταν ασθενής από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Παρόλα αυτά, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου αισθάνθηκε ακόμα πιο έντονη αδιαθεσία και παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταβεί στην εργασία της και να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όπως συνέβη και την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου. Το βράδυ της Παρασκευής η δημοσιογράφος πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν ότι είχε χαμηλό οξυγόνο της και έκαναν εισαγωγή. Ύστερα από τις εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από πνευμονιόκοκκο, γι' αυτό και παρέμεινε στην εντατική, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

protothema.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σία Κοσιώνη: Γιατί παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα – Τα τελευταία νέα για την υγεία της
  • Στη ΜΕΘ η Σία Κοσιώνη
  • Η Σία Κοσιώνη στο θεατρικό σανίδι: «Κι εγώ έχω εκπλήξει τον εαυτό μου» (βίντεο)