Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

27 Φεβρουαρίου 2014 11:44
ΕΚΛΟΓΕΣ 2014
11355 φορές
Στην Κάλυμνο περιόδευσε εχθές 26 Φεβρουαρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στην επαφή του με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επικεντρώθηκε στο ζήτημα της ανεργίας που έχει οδηγήσει το νησί της Καλύμνου στα υψηλότερα επίπεδα μετανάστευσης στην μεταπολεμική της ιστορία.

"Η Κάλυμνος χάνει με ένα πρωτοφανή ρυθμό τις πιο παραγωγικές ηλικίες. Η ανατροπή αυτού του διαλυτικού φαινομένου δεν συνιστά στοίχημα μόνο για την Κάλυμνο αλλα εθνικό στόχο.", δήλωσε ο κ. Γ. Χατζημάρκος σχετικά με τα συντριπτικά ποσοστά ανεργίας που παρουσιαζει η Κάλυμνος. Παράλληλα, ο κ. Γ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον Δήμο Καλύμνου όπου ζήτησε και έλαβε ενημέρωση για την κατάσταση των κοινωνικών δομών του νησιού.

Κατα την παραμονή του κ. Γ. Χατζημάρκου στο νησί της Καλύμνου, ο εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελος Καλαθιανάκης ανακοίνωσε την απόφαση του να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα με την την περιφερειακή κίνηση "Μπροστά το Ν.Αιγαίο".

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(0 ψήφοι)
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet
Newsroom

Newsroom

Τελευταία άρθρα από τον/την Newsroom

  • Τα πρώτα πλάνα του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα και το «ευχαριστώ» στους δημοσιογράφους (Βίντεο)
  • «Χαστούκι» στον Τραμπ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τους δασμούς – «Ντροπή», λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Συζήτηση για χρηματική παροχή στους εργαζόμενους καθαριότητας αντί για Μέσα Ατομική Προστασίας (Βίντεο)
  • Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη με φορείς του πρωτογενούς τομέα σε Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Σαντορίνη
  • Πάρος: Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου