Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η πρόταση γάμου που θα ταράξει τον Δούκα

30 Νοεμβρίου 2020 23:35

Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ, ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει


Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο που εξαφανίζεται και ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου.

Διαβάστε ακόμα: Spoiler για τα επομενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες - Ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα θανάσιμο μυστικό

Και ενώ ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη, η έλευση του Βόσκαρη στο Διαφάνι φέρνει καινούργιους μπελάδες στην Ελένη και τον Λάμπρο, που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Στα μεθεπόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις αποκαλύπτουν κι άλλα μυστικά γύρω από τις ζωές των ηρώων στο Διαφάνι.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου, ο Δούκας δίνει στην Ελένη διορία για να φύγει από το Διαφάνι. Η Ελένη, όμως, είναι αποφασισμένη να μείνει στη γη της. Η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δρόσω και ζητάει από την Ελένη να μη την ψάξει. Ο Κωνσταντής, επηρεασμένος από τη συνάντησή του με τη Δρόσω, έχει ν’ αντιμετωπίσει τη Δόμνα που δεν σκοπεύει να τον χάσει.

Ο Νικηφόρος συγκρούεται με την Ασημίνα για το θέμα της Ελένης. Η επιστροφή της δημιουργεί αναστάτωση όχι μόνο στην οικογένεια του, αλλά και σε όλο το χωριό. Πώς θ’ αντιμετωπίσει, όμως, την άρνηση και τον φόβο του μικρού Σέργιου απέναντί της; Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να έχει επαφές ο γιος του με τη θεία του; Ο Δούκας θα κάνει μια επαγγελματική πρόταση στους γιους του, αλλά αυτήν τη φορά θα βρει απέναντί του τον Κωνσταντή. Ο Θέμελης υποψιάζεται το μυστικό της Ανέτ, ενώ ο Αλέξης κάνει πρόταση γάμου στην Πηνελόπη και την ξαφνιάζει.

ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr