Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη πέφτει ξανά στα χέρια του Βόσκαρη

07 Ιανουαρίου 2021 23:36

Mια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες στις «Αγριες μέλισσες»


Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Ο Τάκης επιστρέφει στο Διαφάνι και εκβιάζει τη Δρόσω με δύο μυστικά: την Τρούμπα και τον Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου το σχέδιο της Ελένης, που θα οδηγήσει τον Βόσκαρη πίσω απ’ τα κάγκελα της φυλακής, φαίνεται να ναυαγεί. Στον συνεταιρισμό επικρατεί αναβρασμός μετά την περίεργη κλοπή στο χρηματοκιβώτιο, ενώ o Κωνσταντής βλέπει πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει απ’ τον εκβιασμό του Σωκράτη είναι ν’ ακολουθήσει το σατανικό κόλπο του Δούκα που θα τον ξανακάνει άρχοντα του κάμπου. Θα ρισκάρει να παραχωρήσει όλη την περιουσία του στον Νικηφόρο;

Το κόσμημα που πρόσφερε ο Μελέτης στην Πηνελόπη, θα γίνει αφορμή για να ταράξει ακόμα μια φορά τη σχέση της με τον Αλέξη. Ο Βόσκαρης εκμεταλλεύεται την υπόθεση του Νέστορα για να στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία καταλήγει ξανά στα χέρια του. Ο παράνομος δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή δείχνει να τελειώνει πριν καν αρχίσει ενώ μια απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Ελένης θα βάλει τον Τάκη σε μπελάδες.

ethnos.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr