Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν είναι μόνον κοπέλες, αν μιλήσουν τα αγόρια θα γίνει χαμός»

07 Φεβρουαρίου 2021 14:57

«Οι καταγγελίες δεν έχουν κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι επικίνδυνα», είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών - «Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα» τόνισε χαρακτηριστικά


Ο πρόεδρος του Σωματείου Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξή του στοην εκπομπή Dot. στον Σκάι μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έκανε σαφές πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

«Υπάρχουν πολλές καταγγελίες για αρκετά πρόσωπα στο σωματείο. Το διοικητικό συμβούλιο παρέπεμψε τους δυο ηθοποιους στο πειθαρχικό. Το θέμα των καταγγελιών δεν εχει κορυφωθεί, αυτά που έρχονται στα αυτιά μας είναι πολύ επικίνδυνα. Ο κορωνοϊός έχει φέρει το πλήρωμα του χρόνου σε πολλά θέματα. Οι φερόμενοι ως θύτες δεν έχουν έρθει σε εμάς ακόμα και θεωρώ πως θα έπρεπε να πουν μια συγγνώμη ή να κάνουν σαφή τη θέση τους... Δεν είναι μόνο κοπέλες πυο έχουν παρενοχληθεί. Υπάρχουν πολλά αγόρια που ακόμα δεν έχουν μιλήσει. Αν ανοίξουν το στόμα τους θα γίνει χαμός» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας κια συνέχισε:

«Ακόμα και εγώ που είμαι 45 χρόνια στο χώρο μένω έκπληκτος με τις εξελίξεις. Πρέπει να βγουν όσοι πρέπει να μιλήσουν, δεν πρέπει να είμαστε συνένοχοι.

Για κάποια γεγονότα είχα ακούσει, όπως και αρκετοί συνάδελφοί μου, αλλά ολοι έλεγαν μην το πεις. Ζούμε σε ενα μικρό χώρο και φοβόμαστε μη χάσουμε τη δουλειά μας. Υπήρχε φόβος και αυτή τη στιγμή φαινεται να μην υπαρχεί. Όταν εχεις μια Πρόεδρο της Δημοκρατίας που λέει ΄΄πείτε τα μη φοβάστε΄΄ είναι βοηθητικό.

Όταν υπάρχει και το διαδίκτυο όπου μπορεί ο καθένας να γράψει ό,τι θέλει εκεί είναι πιο εύκολο όμως γίνεται λίγο επικίνδυνο. Εμείς είπαμε με τα μέλη μας να προσπαθήσουμε να μη φωτογραφίσουμε πρόσωπα. Είπαμε ελάτε στο σωματείο να τα καταγγείλετε να για να μην φανεί οτι υπάρχει κουτσομπολίστικη διάθεση».

Χθες, ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του είχε σχολιάσει την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Λίγη ώρα, λοιπόν, μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησής του, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε:

«Ο αγώνας αυτών των ημερών δεν πήγε χαμένος. Λυπάμαι για ανθρώπους που δεν τίμησαν τη θέση τους» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

protothema.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr