Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγριες Μέλισσες: Στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη – Αυτό θα είναι το τέλος του

08 Φεβρουαρίου 2021 23:20

Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες. Συγκλονιστικά τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς που έχει σαρώσει σε τηλεθέαση. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

 

Απίστευτες οι ανατροπές στο Διαφάνι. Τα επεισόδια που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα ανατρέπουν τα πάντα. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό. Η Μυρσίνη σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Ποιο είναι το τέλος του Βόσκαρη;

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 9 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 89: Η εξαφάνιση της Σοφούλας και του Βόσκαρη προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Ο Μιλτιάδης υποψιάζεται πως ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα στήσουν παγίδα στον Συνεταιρισμό και την ημέρα που ετοιμάζονται να υπογράψουν το καινούριο καταστατικό, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να διαλύσει τη σκευωρία του αδελφού του. Θα καταφέρει να πείσει και τους υπόλοιπους;

Ο κρυφός δεσμός της Δρόσως και του Κωνσταντή θα πέσει στην αντίληψη κάποιου, που είναι γνωστός για τους μπελάδες που προκαλεί. Η σχέση του Μελέτη και της Ζωρζέτ δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Μυρσίνη σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει τα πραγματικά σχέδια του Δούκα για τον γάμο τους, ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πληροφορηθούν απ’ τον Αλέξη, μια τεράστια ανατρεπτική εξέλιξη.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 90: Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει απ΄ το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν. Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους. Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα.

Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη.

Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους. Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή. Ποια θα είναι η αντίδραση των μελών του Συνεταιρισμού;

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 91: Τα μέλη του Συνεταιρισμού καταλαβαίνουν τις πραγματικές προθέσεις του Νικηφόρου που υπογράφει τη συμφωνία, παρά τις αντιρρήσεις τους. Το διαζύγιο του Δούκα και της Μυρσίνης πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο και ν’ αποτρέψουν τον Δούκα που είναι ανένδοτος. Θα ενώσει το ζευγάρι, και πάλι, η απειλή του Βόσκαρη;

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο, τη Βιολέτα και την Ανέτ πως το συμβάν με τον Μελέτη ήταν ασήμαντο, ενώ η Ελένη αποκαλύπτει στο χωριό τι πέρασε στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη, προκαλώντας αναταραχή. Όλο το χωριό είναι απέναντι στον Βόσκαρη που προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Ο Θέμελης καταρρακώνει άλλη μια φορά τον Μελέτη, υπονοώντας πως η Δόμνα τον χρησιμοποιεί.

Ο Κωνσταντής βοηθάει τη Δρόσω να δει τον Σέργιο. Η Ελένη προσπαθεί να βοηθήσει τη Μαδούρου να τα ξαναβρεί με τον άντρα της. Πώς θ’ αντιδράσει εκείνος απέναντι στον Βόσκαρη;

Άγριες Μέλισσες: Ποιο είναι το τέλος του Βόσκαρη
Το τέλος του Μάνου Βόσκαρη πλησιάζει στις Άγριες Μέλισσες και θα είναι σοκαριστικό. Παρά τα όσα έχουν ακουστεί ότι θα δώσει ο ίδιος τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές, ο θάνατός του δεν θα είναι ανώδυνος. Το φινάλε φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως και αυτός.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα γράφει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου, ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο στις Άγριες Μέλισσες. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία!

newsit.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr