Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελένη Μενεγάκη: Στα σκαριά η... megaλη επιστροφή

04 Απριλίου 2021 21:19

Τι αναφέρει τηλεοπτική εκπομπή - Τι είπε για το θέμα ο Τόνι Σφήνος που κάνει εκπομπή στo Mega 

Πού τα βρίσκουν και πού τα χαλάνε οι δύο πλευρές

Η Ελένη Μενεγάκη είναι χωρίς αμφιβολία ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει το δικό της κοινό να την ακολουθεί σε όποιο κανάλι και αν πάει. Μετά από ένα χρόνο αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η «ωραία Ελένη» της TV φαίνεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της. Τις τελευταίες μέρες ακούγονται, ψιθυρίζονται και γράφονται πολλά. Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος.

Την επαφή της με το κοινό φροντίζει να τη διατηρεί σε καθημερινή βάση με αναρτήσεις της μέσα από τα social media και πολλοί από τους χιλιάδες followers της ζητούν να επιστρέψει. Και μάλλον θα τους κάνει το χατίρι...

Η σημερινή της ανάρτηση και οι καλημέρες

Το διάλειμμα που ζητούσε μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας έγινε, η ίδια γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να γυρίσει από νέο τηλεοπτικό μετερίζι. Από εκεί που έκανε τα πρώτα της βήματα, το Μεγάλο κανάλι…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», οι διαπραγματεύσεις της Ελένης με το Mega έχουν προχωρήσει αρκετά πλέον αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Μάλιστα η τηλεοπτική συντάκτρια, τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την Ελένηκαι από άλλα δυο κανάλια. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με το Mega, βρίσκονται στο οικονομικό κομμάτι. Άλλο ένα θέμα που συζητούν είναι και το θέμα της ώρας.

Η Ελένη θέλει τη γνωστή ώρα το 1 με 3 το μεσημέρι, ενώ το κανάλι θέλει στις 2 το μεσημέρι έναρξη,  ενώ αρχικά την ήθελε για πρωί, κάτι που η παρουσιάστρια αρνήθηκε. Το Megaπάντως θέλει την Ελένη για τρίωρη εκπομπή. Το συμβόλαιο φαίνεται να είναι κλειστό διετές, ενώ πλέον υπάρχει και σούσουρο για το ποιοι θα είναι συνεργάτες της.

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε τις καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις σας.

Πρόσωπο του MEGA επιβεβαίωσε την έλευση της Ελένης Μενεγάκη
Την ίδια ώρα την έλευσή της στον σταθμό επιβεβαίωσε ο Τόνι Σφήνος, παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού στο τηλεπαιχνίδι «Super Market Sweep». Καλεσμένος στο «Έλα Χαμογέλα», τόνισε: «Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα στο ίδια κανάλι; Η αλήθεια είναι ότι με πήραν τηλέφωνο. Μου είπαν ‘Τόνι δέχεσαι να έρθει η βασίλισσα;’. Λέω ‘Εντάξει παιδιά, αλλά τι ώρα;’. Μου είπαν μάλλον για μεσημέρι και λέω ‘Ευχαρίστως, μπορώ κι εγώ για μεσημέρι να είμαι κοντά της’, έδωσα το ok. Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα σε ένα κανάλι γιατί είναι διαφορετικού γένους».

Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων, των διαπραγματεύσεων, των ανακοινώσεων και φυσικά των υπογραφών...
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr