Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγριες Μέλισσες : Το Διαφάνι συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη

16 Μαϊος 2021 18:02

Το εκβιαστικό τελεσίγραφο της Ανέτ στον Μελέτη και η Μυρσίνη προστατεύει τον Δούκα από τα παιδιά τους... στις «Άγριες Μέλισσες»

Kαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να... δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα!

 Η Ελένη μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού, βρίσκει τη δύναμη να πάρει μια απόφαση, στην οποία μετά δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Σαραντόπουλος θα προτείνει στην Ουρανία να πάει μαζί του επαγγελματικό ταξίδι στη Ρώμη και εκείνη βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ευσεβία αποκαλύπτει στον Βόσκαρη αυτό που δεν τολμούσε να του πει τόσο καιρό και ο ίδιος συγκλονίζεται! Η Δόμνα με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα ευρήματα της αστυνομίας για τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη, όμως, δεν δείχνει να έχει πεισθεί, ενώ η Ανέτ παίρνει τη κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη.

Ο Δούκας αρνείται να συναντήσει τον Βόσκαρη και τότε εκείνος ζητάει απ’ τον δικηγόρο του, να του φωνάξει την Ελένη. Αρχικά, η ίδια αμφιταλαντεύεται, αλλά τελικά αποφασίζει να τον δει. Πηγαίνει στη φυλακή κι εκεί την περιμένει ένα μεγάλο σοκ. Ο Μάνος Βόσκαρης της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της, Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Σέργιο Σεβαστό με δηλητήριο.

Η Ελένη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις του Βόσκαρη αποφασίζει να μην μιλήσει σε κανέναν και να δράσει μόνη της. Η Ανέτ μετά την οριστική ρήξη της με τον Μελέτη, μετακομίζει στον Μιλτιάδη μέχρι να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της με σκοπό να προστατέψει τον Δούκα. Όλο το χωριό πάει στη σχολική γιορτή για ν’ ακούσουν την παιδική χορωδία, ενώ ο Άγγελος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφούλα μπροστά σε όλο το καφενείο.

 Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Η ώρα, όμως, της αναμέτρησης έχει έρθει και η Ελένη για πρώτη φορά θ' αντικρίσει τον Δούκα αποφασισμένη για όλα. Το χωριό συνταράσσεται από μια ακόμα μεγάλη αποκάλυψη. Οι δυο οικογένειες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες και όλοι φοβούνται για έναν νέο κύκλο αίματος.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα (17/5) στις Άγριες Μέλισσες
Οι τρεις αδερφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν… Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο.

Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουνε τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr