Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Είμαι ευτυχισμένη»: Το σχόλιο της Μαρίας Σάκκαρη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

16 Ιουνίου 2021 13:23

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, έπειτα από τη θριαμβευτική της πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros -επίδοση πρωτοφανής για το ελληνικό τένις σε επίπεδο γυναικών- η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό Hello.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια εξήγησε, μεταξύ άλλων, πώς καταφέρνει να βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή, ενώ παραδέχθηκε πως τη συγκεκριμένη περίοδο είναι ευτυχισμένη στα προσωπικά της.

«Θεωρώ ότι ένας άνθρωπος για να είναι ισορροπημένος πρέπει να έχει και μια σωστή ευτυχισμένη προσωπική ζωή. Αυτό δίνει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεται κάποιος για να ανταπεξέλθει. Η προσωπική ευτυχία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

Και συμπλήρωσε λιτά πως είναι ευτυχισμένη αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο.

Σημειώνεται πως η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, με τον γιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μαζί πέντε μήνες, με τη φιλία τους να εξελίσσεται σε έρωτα. Τον τελευταίο μήνα, μάλιστα, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Μαρία Σάκκαρη εμφανίζονταν μαζί δημοσίως και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν δει το ζευγάρι στην «Παλιά Αγορά» στη Φιλοθέη, όπου σύχναζαν για καφέ και φαγητό, ενώ πριν από λίγες μέρες δημοσίευσαν και τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr