Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ωραιότερα beauty post που ανέβασαν οι διάσημες την εβδομάδα που πέρασε

21 Ιουνίου 2021 15:24

Από τότε που μπήκε στη ζωή μας το instagram μπορούμε να έχουμε πρόσβαση όχι μόνο στις ζωές των celebrities αλλά και σε χορταστικά close

ups που δείχνουν με κάθε λεπτομέρεια τη γυμνή ή την μακιγιαρισμένη επιδερμίδα τους, τι επιλέγουν στην καθημερινότητά τους αλλά και σε πιο επίσημες εκδηλώσεις και όλα αυτά μεταφράζονται σε μια υπέροχη πηγή έμπνευσης!

Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, σημειώνουμε εκείνα τα beauty looks που μας ενέπνευσαν περισσότερο και τα μοιραζόμαστε εδώ μαζί σου! Αυτής της εβδομάδας θα τα βρεις συγκεντρωμένα παρακάτω… 

Jennifer Lopez

@jlo 

Από τότε που μπήκε στη ζωή της (ξανά) ο Ben Afleck δύο πράγματα συμβαίνουν με την Jennifer Lopez: α) δεν ανεβάζει τόσο συχνά πλέον φωτογραφίες αλλά β) σε αυτές τις λίγες που ανεβάζει η επιδερμίδα της φαίνεται ακόμη πιο λαμπερή! Σε ένα πρόσφατο post, λοιπόν, βλέπουμε αυτό το JLO glow να έχει πάει σε άλλα επίπεδα ενώ πέρα από τη λάμψη στο πρόσωπό της που είναι αποτέλεσμα εντατικού skincare θέλουμε και αυτό το super sleek σινιόν τοποθετημένο στην κορυφή των μαλλιών της που δημιουργεί και ένα botox effect, κάτι που η Jennifer δεν έχει κάνει ποτέ όπως έχει δηλώσει. 

Sarah Jessica Parker

@sarahjessicaparker

Έχουμε reunion του Sex and The City και αφού ξεπεράσαμε το πόσο πολύ θα μας λείψει η Samantha, κάναμε focus στο πόσο stylish δείχνουν οι γκριζαρισμένες ρίζες των μαλλιών της Sarah Jessica Parker η οποία πόζαρε ανάμεσα στις συμπρωταγωνίστριές της με μαλλιά που θύμιζαν κάτι από την πρώτη σεζόν του Sex and The City, τότε που δεν υποψιαζόμασταν καν ότι η Carrie Bradsaw θα εξελίσσονταν στο αγαπημένο μας fashion icon!

Kim Kardashian

@kimkardashian 

Με σαφείς επιρροές από την μικρότερη αδερφή της (aka Kylie Jenner) η Kim Kardashian μας έδειξε το μανικιούρ της με αυτό το πολυυυυ μακρύ μήκος την εβδομάδα που μας πέρασε. Αν δεν θέλεις να κρατήσεις το μήκος και το σχήμα, μπορείς σίγουρα να εστιάσεις στο χρώμα και σε αυτό το olive green. 

Hailey Bieber

@haileybieber

Αν δεν έχεις ήδη ένα κλάμερ αυτή η φωτογραφία θα σε κάνει να τρέξεις για να αποκτήσεις ένα! Η Hailey Bieber πέρασε μερικές μέρες δίπλα στη θάλασσα με τις κολλητές της και πήρε μαζί της πολλά μαγιό και ακόμη περισσότερα κλάμερ! Ένας από τους τρόπους δε, για να πιάσεις τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το πιο hot αξεσουάρ των πιο hot κοριτσιών είναι με χωρίστρα στη μέση, sleek διάθεση και τελικά να κάνεις ένα σφιχτό πιάσιμο. 

Kendall Jenner

@kendalljenner

Όταν καταφέρεις να πάρεις το βλέμμα σου από αυτά τα απίστευτα πόδια της Kendall Jenner και καταφέρεις να εστιάσεις στα μαλλιά της, θα δεις αυτή τη λεπτομέρεια που προσθέτει πόντους στιλ: πολλά, μικροσκοπικά baby braids σε όλο το μήκος. Αν δεν μπορούμε να έχουμε το πρώτο, ας έχουμε τουλάχιστον το δεύτερο!

Βίκυ Καγιά 

@vickykaya 

Η υπέροχη Βίκυ Καγιά έχει αυτό το εξίσου υπέροχο effortless στιλ των Γαλλίδων. Όσο για το bob κούρεμά τις με τα άνισα μήκη είναι για εμάς το απόλυτο hair goal!

Gigi Hadid

@gigihadid

Στην αρχή της εβδομάδας η Gigi Hadid ανέβασε αυτή την φωτογραφία ταγκάροντας τον προσωπικό της makeup artist, Patrick Ta, και έγραψε “coming soon”. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι ετοιμάζει, αυτό, όμως, που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι πως αν κάποιος μας έλεγε να βάλουμε φλούο πορτοκαλί σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μας θα τον περνούσαμε για τρελό. Βλέποντας αυτό το αποτέλεσμα το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να αντιγράψουμε το look με κάθε λεπτομέρεια!

Bella Hadid

@bellahadid 

To post gym glow είναι μεγάλη αλήθεια και η Bella Hadid μας το έκανε εικόνα με μια μόνο φωτογραφία. Μετά το μάθημα μποξ της ανέβασε αυτή την selfie όπου φαίνονται οι υπέροχες φακίδες της καθώς δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και αυτή η επίσης υπέροχη λάμψη. 

Ελένη Φουρέιρα

@foureira 

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται για το νέο της βίντεο κλιπ και το glam look της είναι υπέροχο. Τα μαλλιά της είναι μακριά και χτενισμένα σε vague ενώ έχει full makeup με μια υπέροχη γραμμή eyeliner και κατακόκκινα χείλη!

Κάτια Ζυγούλη 

@katiazygouli 

Η Κάτια Ζυγούλη δεν μας έχει συνηθίσει να κάνει πολλά και διαφορετικά χτενίσματα αλλά βλέποντάς την με wet look θα θέλαμε να υιοθετήσει αυτές τις αλλαγές σε συχνότερη βάση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr