Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Σαρλίζ Θερόν κάνει τα μπάνια της στην Πάρο: Το μαύρο μπικίνι, τα γυαλιά ηλίου - ξέγνοιαστες στιγμές με τις κόρες της

18 Αυγούστου 2021 15:38

Τις διακοπές της στην Πάρο απολαμβάνει η Σαρλίζ Θερόν, που βρίσκεται στην χώρα μας μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της την 9χρονη Τζάκσον και την 5χρονη Όγκαστ, αλλά και την αγαπημένη της μητέρα Γκέρντα.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Χολιγουντιανή σταρ, που πριν από λίγες ημέρες έσβησε τα 46 κεριά στο πολυτελές σκάφος της στην Ελλάδα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και τα γυαλιά ηλίου της έκανε βουτιές στην θάλασσα, ενώ σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει η ίδια την είδαμε να πηδά από το σκάφος μαζί με τα κορίτσια της!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, η διάσημη ηθοποιός ταξίδεψε προηγουμένως στην Μύκονο όπου και διέμεινε σε μία από́ τις βίλες πεντάστερου ξενοδοχείου, που διέθετε ιδιωτική́ πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της Σαρλίζ Θέρον στην Πάρο

Η Σαρλίζ Θέρον  γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και εκτός από ηθοποιός είναι  σκηνοθέτης, παραγωγός κινηματογράφου και φωτομοντέλο.

Υιοθέτησε τα δύο της παιδιά το 2012 (την Τζάκσον) και το 2015 (την Όγκαστ), ενώ τον Απρίλιο του 2019,αποκάλυψε ότι το πρώτο της παιδί είναι Transgender κορίτσι.

Όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της η Τζάκσον σε ηλικία μόλις 3 ετών της είπε «δεν είμαι αγόρι» κάτι που η μητέρα της δέχτηκε αμέσως στηρίζοντας την κόρη της.

eirinika.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr