Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουζούκια: Όλα τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα 2021-2022

Η νυχτερινή Αθήνα αρχίζει και παίρνει πάλι τα πάνω της με νέα και πρωτοποριακά σχήματα που σκοπεύουν να βάλουν φωτιά στις Αθηναϊκές πίστες τον φετινό χειμώνα 2021 -2022. Δυνατές συνεργασίες με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής έχουν σκοπό να χαρίσουν στους θαμώνες

αξέχαστες νύχτες, τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα του κορονοϊού. Τα μπουζούκια είναι γεγονός ότι επιστρέφουν με τα νυχτερινά σχήματα του φετινού χειμώνα 2021-2022 να είναι «φωτιά»!

Το youfly σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα σχήματα «φωτιά» του φετινού χειμώνα. Δείτε παρακάτω! 

Βόρεια Προάστια

Η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης έχουν σκοπό να μας χαρίσουν μαγικές νύχτες στο Αυτοκίνηση Club στο Μαρούσι με την πρεμιέρα τους να αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα του Νοέμβρη. Στο Cabaret θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαμώνες τους  Νίκο Απέργη αλλά και τον φιναλίστ του Survivor Ηλία Μπόγδανο σε λίγο καιρό. Το Empati North φέτος φιλοξενεί τους Θέμη Αδαμαντίδη και Λευτέρη Πανταζή προκαλώντας «ταραχή» κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις λαϊκές επιτυχίες τους.

Μπουζούκια: Όλα τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα 2021-2022

Κέντρο

Φεύγουμε από τα Βόρεια Προάστεια και κατευθυνόμαστε στο κέντρο της Αθήνας, πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι όπου ο Γιώργος Τσαλίκης θα βάλει φωτιά στην σκηνή ενός νέου μαγαζιού που ονομάζεται Lido. Στην συνέχεια μεταφερόμαστε στην οδό Πειραιώς και συγκεκριμένα στο Estate όπου φέτος το μαγαζί του Γιάννη Τσακουμάκου θα φιλοξενήσει τον Τριαντάφυλλο μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη από τα μέσα Νοέμβρη. Παραδίπλα στο Κέντρο Αθηνών του ίδιου επιχειρηματία, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το Παιδί της Νύχτας, Γιώργο Μαζωνάκη με τον Γιώργο Λιβάνη να βρίσκεται στο πλευρό του.

νυχτέρινα σχήματα φέτος

Πειραιώς

Προχωράμε στην περιοχή του Ταύρου και συγκεκριμένα στο Έναστρον όπου ο Γιώργος Σαμπάνης έχοντας στο πλευρό του την Josephine έχουν σκοπό να μας χαρίσουν μοναδικά Παρασκευο – Σάββατα μέσα στο χειμώνα. Η πρεμιέρα τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί αρχές Νοέμβρη. Παραδίπλα στο Φωταέριο, η Πάολα μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο αφού τελειώσουν μετά τις γιορτές τις εμφανίσεις τους από την Συμπρωτεύουσα, θα κατέβουν Αθήνα και θα εγκατασταθούν στο μαγαζί της Πειραιώς από τα μέσα Γενάρη. Οι Melisses συνεχίζουν ακάθεκτες και φέτος στο στέκι τους που είναι το Box, ενώ σε λίγες ημέρες κάνουν πρεμιέρα στο Omega Stage ο Γιώργος Γιαννάς παρέα με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

νυχτερινές πίστες Αθήνα

Ιερά Οδός, Γκάζι

Φύγαμε για το Γκάζι και πιο συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό όπου η Λένα Ζευγαρά βάζει φωτιά στην σκηνή του Tokyo Theater Athens για δεύτερη χρονιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο ιστορικό μαγαζί του Ηλία Μαροσούλη, Ιερά Οδός θα εμφανίζεται φέτος ο Αντώνης Ρέμος από τα μέσα Νοέμβρη. Συνεχίζουμε στην Ιερά Οδό και πάμε σε ένα ακόμα ιστορικό χώρο που είναι φυσικά ο Βοτανικός που φέτος θα φιλοξενήσει τον Σταμάτη Γονίδη, τον Νίκο Μακρόπουλο και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Μπουζούκια φέτος 2021 2022

Νότια Προάστια

Τέλος όλοι οι δρόμοι της Αθηναϊκής Νύχτας οδηγούν που αλλού; Στην παραλιακή φυσικά! Εκεί τα σχήματα είναι αρκετά και ενδιαφέροντα. Ας ξεκινήσουμε από το Teatro του Κώστα Μπερτάκη όπου φέτος θα φιλοξενεί από τα μέσα Νοέμβρη τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρείρα. Στο πλευρό τους θα είναι και ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος. Πιο κάτω στο Fantasia ξεκίνησαν ήδη τις εμφανίσεις τους ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ήβη Αδάμου. 

Σαμπάνης μπουζούκια

Άλιμος και Γλυφάδα

Συνεχίζουμε με το Frangelico στην περιοχή του Αλίμου που φέτος θα φιλοξενεί την λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου παρέα με τους Χρήστο Χολίδη και Ηλία Βρεττό. Και ενώ προχωράμε την παραλιακή και κατευθυνόμαστε προς Γλυφάδα κάνουμε φυσικά μια στάση στο Posidonio όπου και φέτος ο Πάνος Κιάμος παρέα με τον Αναστάσιο Ράμμο και την Έλενα Τσαγκρινού βάζουν φωτιά στην σκηνή του μαγαζιού από το καλοκαίρι κιόλας, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Παραδίπλα στο Romeo συνεχίζουν δυναμικά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, ο Θοδωρής Φέρρης παρέα με την Κατερίνα Λιόλιου.

Όλοι οι τραγουδιστές στα Μπουζούκια

Που θα δούμε Βανδή, Βίσση και Ζήνα;

Σε ένα νέο χώρο αναμένεται να δούμε φέτος την Πέγκυ Ζήνα, ο οποίος θα ονομάζεται Barbarella. Σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό που μας έχει συνηθίσει η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια θα επιστρέψει φέτος στην σκηνή ύστερα από δυο χρόνια απουσίας. Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, Άννα Βίσση αφού τελειώσει τις εμφανίσεις της στην Συμπρωτεύουσα, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο στέκι της που δεν είναι άλλο από το Hotel Ermou. Τέλος όσο αναφορά την Δέσποινα Βανδή, αφού ναυάγησε για φέτος η συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο Fever της Συγγρού, φήμες λένε πως θα βρεθεί τελικά εκεί χωρίς ακόμα να ξέρουμε το άλλο όνομα που θα είναι μαζί της.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα νυχτερινά σχήματα (μπουζούκια) του φετινού χειμώνα 2021-2022 που σκοπεύουν να κατακλύσουν την Αθηναϊκή νύχτα, προσφέροντας πάντα μοναδικές στιγμές στους θαμώνες.

youfly.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα